€ 7,90
€ 6,48
(€ 16,20 / l)
Bespaar 18% (€ 1,42)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van Meridol Mondspoeling

Meridol mondspoeling bevat de unieke combinatie van A minfluoride en Tinfluoride, die de activiteit van bacteriën in tandplaque langdurig vermidnert en de vorming van nieuwe plaque remt. Hierdoor wordt de schadelijke invloed van plaque-bacteriën op het tandvlees verminderd en krijgt geïrriteerd tandvlees een betere kans zich te herstellen.

Meridol is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Dankzij de speciale eigenschappen wordt meridol bijzonder aanbevolen voor dragers van bruggen, deelprotheses en beugels.

Gebruik van Meridol Mondspoeling

Eénmaal per dag na het tandenpoetsen gedurende max. 30 econden spoelen met 10 ml meridol. U kunt deze hoeveelheid afmeten met de maatbeker in de dop. Daarna uitspugen en niet naspoelen met water. Werkt nog beter in combinatie met meridol tandpasta.

€ 7,90
€ 6,48
(€ 16,20 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Meridol Mondspoeling

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Meridol mondspoeling

  Super goede mondspoeling voor dagelijks gebruik. Gaat tandvleesontstekingen voorkomen en geeft een aangename frisse nasmaak in de mond. Gebruik het al enkele jaren drie keer per dag na het poetsen van de tanden en geen ontsteking meer van tandvlees .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Meridol orale water,

  We zijn er erg blij mee....... niets om over te klagen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  veelbelovend

  Product dat ik kende van het gebruik van mijn dochter in de orthodontische zorg, ik heb het onlangs gebruikt voor tandvleesproblemen en ik zie een verbetering, minder ontsteking en ik hoop dat op de lange termijn een verbetering van de tandplak, het lijkt me dat tandsteen gemakkelijker loskomt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Meridol Mondspoeling kopen

Je kan Meridol Mondspoeling van het merk Meridol, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater