Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling 4 ml

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,99
€ 17,99
(€ 449,75 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling

De 3-in-1 Likdoornbehandeling van Mercurochrome is aangewezen voor de behandeling van likdoorns op de voeten.

Gebruik van Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling

Bereid de te behandelen zone voor Reinig en droog de zone waar de likdoorn zich bevindt Breng de 3-in-1 Likdoornbehandeling van Mercurochrome aan: Verwijder de dop van de stick. Masseer de zone van de likdoorn zachtjes met het uiteinde van de stick. Verzeker u ervan dat u de volledige likdoorn bedekt en let erop dat u de gezonde omliggende huid niet aanraakt of er vloeistof op doet. Plaats de pleister op de behandelde zone. Verzeker u ervan dat de randen stevig zijn vastgeplakt op de huid. Herhaal deze procedure om de twee dagen gedurende 14 dagen. Indien u een probleem ervaart wanneer u de vloeistof aanbrengt, kan de oppervlakte van de huid worden geneutraliseerd met water.

Ingrediënten Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling

Acide formique, lactate d'éthyle.

Waarschuwing

Uitsluitend voor extern gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Het product bevat een bijtend bestanddeel.
Hanteer dit product met voorzorg en houd hierbij rekening met de gebruiksaanwijzing. Diabetespatiënten moeten hun arts raadplegen voor elk gebruik. De 3-in-1 Likdoornbehandeling van Mercurochrome niet gebruiken indien u allergisch bent voor de ingrediënten van het product, of voor bijensteken/mierenbeten. Vermijd elk contact met de gezonde huid rond de likdoorn bij het aanbrengen van het product. Breng de 3-in-1 Likdoornbehandeling van Mercurochrome niet aan op pijnlijke of bloedende huid of geïrriteerde, ontstoken of opgezwollen huid. Het aanbevolen aantal toepassingen niet overschrijden. Raadpleeg een arts indien de behandelde zone rood wordt, pijnlijk aanvoelt of ontstoken is. Omwille van hygiënische redenen dient de stick te worden gebruikt door slechts één persoon. Niet gebruiken in combinatie met andere likdoornbehandelingen.
€ 19,99
€ 17,99
(€ 449,75 / 100 ml)

Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling kopen

Je kan Mercurochrome 3-in-1 Likdoornbehandeling van het merk Mercurochrome , geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen