€ 32,97
€ 29,34
Bespaar 11% (€ 3,63)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mepore Steriel Verband 9 x 15Cm

Mepore is het eerste zacht stevig en langdurig zelfklevend verband ter wereld. Dankzij de goede absorptie is Mepore geschikt voor de behandeling van licht tot matig exsuderende wonden zoals chirurgische incisies kleine brandwonden en snij- en schaafwonden. Bovendien beschikt Mepore over een beschermende laag en afgeronde hoeken die ervoor zorgen dat Mepore eenvoudig aan te brengen is.

€ 32,97
€ 29,34

Laatste reviews en ervaringen met Mepore Steriel Verband 9 x 15Cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Niet irriterend verband

  Vrijwel direct allergisch voor allerlei kleefverbanden. Dit is het enige verband dat comfortabel zit, zonder geïrriteerd te zijn en zeer gemakkelijk is in gebruik.Individueel steriel verpakt,zeer goede hechting aan de huid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  super

  alles ok

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Is een goede pleister. Moet er dagelijks een gebruiken. Hij kleeft goed op de huid en lost niet vanzelf. Soms moeilijker te verwijderen maar dit komt mede doordat ik dagelijks op dezelfde plaats eentje moet kleven ... lost makkelijk als je hem een beetje vochtig maakt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepore Steriel Verband 9 x 15Cm kopen

Je kan Mepore Steriel Verband 9 x 15Cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden