€ 22,42
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepitel Steriel 20cm x 30cm 292005

Silicone gel gebonden aan een zacht plooibaar polyamide netje. Door de open structuur van het polyamidenet is het doorlatend voor wondexsudaat, dat door een bovenliggend absorberend verband dient opgenomen. Door zijn horizontale ondoorlaatbaarheid daarentegen treedt geen maceratie op. Aangezien de silicongel absoluut niet absorbeert, blijft een vochtig wondmilieu behouden. Kleeft niet op de wond, hecht enkel vast op een droge gezonde huid. Zolang een wonde bloederig is, moet de Mepitel bedekt worden met vochtige compressen. Kan 3 tot 5 dagen op de wond blijven.

Geen pijnlijke verbandwissels.
€ 22,42

Laatste reviews en ervaringen met Mepitel Steriel 20cm x 30cm 292005

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Deze film werd mij aanbevolen door een verpleegkundige die gespecialiseerd is in de verzorging van wonden. Het is echt effectief en ik heb het met veel plezier meegemaakt. In tegenstelling tot andere kompressen hecht het niet aan de huid en kan het verband worden vervangen zonder de wond telkens weer uit elkaar te scheuren.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepitel Steriel 20cm x 30cm 292005 kopen

Je kan Mepitel Steriel 20cm x 30cm 292005 van het merk Mepitel , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Steriele Pleisters