Mepilex Lite 6cm x 8,5cm 5 stuks

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 17,98
€ 15,10
Bespaar 16% (€ 2,88)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mepilex Lite 6cm x 8,5cm

Mepilex Lite is een dun zacht verband dat wondvocht absorbeert en een vochtig wondmilieu behoudt. De zachte siliconen laag schermt de wondranden volledig af. Het overtollige wondvocht kan daardoor alleen verticaal passeren en komt niet in aanraking met de wondranden en/of de omliggende huid. Hierdoor wordt verweking van de wondranden voorkomen. Mepilex Lite kan op maat worden geknipt.

Indicatie

Mepilex Lite is geschikt voor de behandeling van licht vochtafgevende wonden zoals o.a. diabetische voet. Mepilex Lite kan ook worden gebruikt als beschermende laag op een beschadigde of tere huid of in combinatie met compressieverbanden en gels.

Gebruik van Mepilex Lite 6cm x 8,5cm

Reinig de wond. Zorg dat de huid rondom de wond goed droog is. Verwijder de schutbladen.
Breng het verband met de klevende zijde op de wond aan. Voorkom uitrekken van het verband. Zorg voor een overlap van min 2 cm op de omliggende huid. Indien nodig kan het verband op maat worden geknipt.
Indien nodig kan Mepilex Lite extra gefixeerd worden met een zwachtel of een ander fixatieverband.

€ 17,98
€ 15,10

Mepilex Lite 6cm x 8,5cm kopen

Je kan Mepilex Lite 6cm x 8,5cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden