€ 30,66
€ 27,29
Bespaar 11% (€ 3,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepilex AG 12,5cm x 12,5cm

Mepilex Ag is een absorberend, antimicrobieel schuimverband met eigenschappen van de Safetac-technologie en met het bacteriereducerende vermogen van zilver. Mepilex deactiveert de wondpathogenen binnen 30 minuten en dit tot 7 dagen. Het verband kleeft niet in de wonde en de omliggende huid wordt niet gestript. Dit zorgt voor minder pijn voor de patiënt en trauma van de wonde.

Indicatie

Mepilex Ag wordt gebruikt voor de verzorging van wonden zoals been- en voetulcera, doorligwonden en partieel verdikte brandwonden met tekenen van infectie.

Gebruik van Mepilex AG 12,5cm x 12,5cm

Mepilex Ag aanbrengen op de wonde en vastmaken.
€ 30,66
€ 27,29

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex AG 12,5cm x 12,5cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Genezing

  Sedert ik mepîlex ag bebruik geniet ik een veel betere en snellere en minder pijnlijke genezing van de wondjes die ik aan mijn enkel regelmatig krijg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  mepilex ag is een heel goed wondzorg product , zeer tevreden over, het verband kan verschillende dagen blijven zitten waardoor de prijs dan nog wat meevalt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Hoogwaardig product voor de behandeling van drukzweren. Het absorbeert het exsudaat goed, controleert de microbiële omgeving en reinigt de randen van de wond. In sommige gevallen een absoluut essentieel product dat in verschillende formaten bestaat..... waaronder een voor de hiel. Natuurlijk moet u altijd de gespecialiseerde sites en ook de sites van de producten zelf raadplegen om uit te vinden wat geschikt is voor elk type letsel en elke fase van genezing

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepilex AG 12,5cm x 12,5cm kopen

Je kan Mepilex AG 12,5cm x 12,5cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden