€ 29,95
€ 19,47
Bespaar 35% (€ 10,48)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Menophytea water retentie

Ménophytea Waterretentie is een voedingssupplement dat is samengesteld uit extracten van zorgvuldig geselecteerde planten waaronder de hibiscus die de afvoer van water via de nieren bevordert en artisjok die de afvalstoffen helpt verwijderen. De vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.

De artisjok is traditioneel gekend en gebruikt voor een positieve bijdrage tot de werking van urinair comfort
Vitamine B6 draagt bij tot een normale hormonale activiteit in het lichaam

Gebruik van Menophytea water retentie

Bij het ontbijt 2 tabletten met een glas water innemen. Gedurende 3 maanden ononderbroken gebruiken. Nadien 15 dagen per maand als onderhoudsperiode. 

Ménophytea Waterretentie is een voedingssupplement dat een gevarieerde voeding en een gezonde levenswijze niet kan vervangen.

Ingrediënten Menophytea water retentie

Voedingsanalyse:
voedingswaarde voor 100g en voor 2 tabletten
energiewaarde 1224kJ, 289kcal; 22 kJ, 5 kcal
koolhydraten 65.1g; 1.15g
eiwitten 2.2g; 0.04g
vetten 2.2 g; 0.04g

Waarschuwing

Niet aangeraden indien u allergisch blijkt te zijn voor een van de bestanddelen. Overschrijd de dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet. Te bewaren op een droge en koele plaats, weg van hitte en vochtigheid. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 29,95
€ 19,47

Laatste reviews en ervaringen met Menophytea water retentie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit type product koop, maar ik heb wel de indruk dat het me een minder opgeblazen gevoel heeft. Ik ga het zeker uitnemen als kuur en misschien zelfs opnieuw aanschaffen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Menophytea helpt om water te elimineren, is het noodzakelijk om het elke dag te nemen vanaf een bepaalde leeftijd waar waterberging vaak actueel is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt zeer goed voor het vocht te verminderen. Ik heb eerst de andere meningen gelezen en omdat die goed waren, heb ik het product zelf gekocht en inderdaad is het een aankoop waardig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik heb het bestelde product vrij snel ontvangen. De resultaten zijn bevredigend. Ik zal dit product aanbevelen zodra ik mijn dozen klaar ben. Dank u. Dank u wel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuur duurt 3 maand . Nadien heb je onderderhouds kuur. Ondertussen aan de 2 de maand begonnen. Het product heeft me deze zomer al goed geholpen ,veel minder vochtophoping in de benen en voeten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  effectief product, maar het is noodzakelijk om de manier van inname te respecteren, dus 1 maand en dan elke 15 dagen..... Ik ben tevreden.... Ik zal binnenkort een andere bestelling plaatsen.... Tot binnenkort Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabeletten gebruik ik al een tijdje voor het vocht onder controle te houden. Ben de 50 voorbij en dan heb ik daar al eens last van, vooral als het warmer weer is. Ben heel tevreden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na de menopauze merkte ik een neiging om de onderste ledematen te zwellen. Ik ben blij dat ik dit product heb gevonden dat perfect bij mij past.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg tevreden van dit product. Na ongeveer 2 weken merk je het verschil al. De pillen hebben geen nasmaak wanneer je ze inneemt en zijn goed verteerbaar.

Menophytea water retentie kopen

Je kan Menophytea water retentie van het merk Menophytea, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Afslanken > Vochtafdrijvers
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze