€ 35,00
€ 31,50
Bespaar 10% (€ 3,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Memoryforce 615mg

MemoryForce bevat choline, fosfatidylserine, zink, vitamine B3 en ginkgo biloba extract. Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie. Niacine, riboflavine en cyanocobalamine dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de normale werking van het zenuwstelsel en dragen ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Ingrediënten Memoryforce 615mg

Actieve stoffen:

Cholinebitartraat, Fosfatidylserine (80%), Kleine maagdenpalm, Ginkgo Biloba, Inositol, Glutamine, Zink, Arginine, Phenylalanine, Tyrosine, Vit B3, Vit B5, Vit H, Vit B6, Vit B2, Vit B1, Vit M, Vit B12.

€ 35,00
€ 31,50

Laatste reviews en ervaringen met Memoryforce 615mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Memoryforce 615mg, capsules

  Nog wat te vroeg om me definitief uit te laten over Memoryforce caps. Wel heb ik de indruk dat er een verschil begint te komen. Daarom 4* ; het kunnen er 5 worden. De capsules zijn makkelijk door te slikken. Ik neem deze capsules samen met Mg-3-Force.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  duidelijke meerwaarde. Merk dit vooral als ik het een dagje niet inneem. Voor studenten aanrader tijdens de examens smorgens en savondssssssssssssssssss

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  memoryforce werd me voorgeschreven door dokter:homeopaat ter ondersteuning van de cognitieve activiteiten. Ik heb verschillende sites vergeleken en farmaline.be was 't goedkoopst.

  Was deze beoordeling nuttig?

Memoryforce 615mg kopen

Je kan Memoryforce 615mg van het merk VitaSwitch , geproduceerd door VITASWITCH EOOD , bestellen in België bij FARMALINE