€ 18,60
€ 16,37
Bespaar 12% (€ 2,23)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Memoptic 30 tabletten
Memoptic 30 tabletten
€ 18,60
€ 16,37

Laatste reviews en ervaringen met Memoptic

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit op voorschrift van oogarts tegen glaucoom. Neem het nog maar een goede week dus kan het effect nog niet beoordelen. Ik hoop op een goed resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product wordt nog maar recentelijk gebruikt en werd aangeraden door de oogarts omdat mijn man glaucoom heeft en dat dit product een betere doorbloeding zou geven. Het glaucoom is in elk geval niet slechter geworden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze tabletten beginnen gebruiken op aanraden van de oogarts. Gezien mijn glaucoom brengt het meer zuurstof naar de ogen wat een bijzonder goed resultaat heeft voor de druk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is nog af te wachten .ik neem dat voor alle zekerheid .ik heb glaucome .de oogarts heeft mij dat product aangewezen sedert dien neem ik het voor alle zekerheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg dit voedingssupplement op aanraden van mijn oogarts. Neem het reeds twee maanden en voel mij er goed bij. Ik heb glaucoom en ik hoop dat dit helpt om erger te voorkomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is me aangeraden door de oogarts. Ik heb een lage druk glaucoom aan één oog met reeds schade aan de oogzenuw en hierdoor nu reeds een gezichtsuitval. Het zou versterkend werken op mijn ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zou graag willen zeggen dat we heel tevreden waren over de levering van deze medicijnen en we willen jullie bedanken voor de snelheid van de verzending en discrete verpakking. Nogmaals bedankt.

Memoptic kopen

Je kan Memoptic van het merk Densmore Laboratoire, geproduceerd door DENSMORE LABORATOIRE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen