€ 42,95
€ 37,80
Bespaar 12% (€ 5,15)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Membrasin omega 7

Membrasin Membrasin omega 7

Vetzurenpreparaat

De duindoornbes helpt bij droge ogen, droge mond en droge slijmvliezen en helpt de gezonde huid van binnenuit.

Samenstelling per dagdosering van 4 vegicapsules: 

  *%ADH
Duindoornolie (hippophae rhamnoides)2000 mg 
Palmitoleinezuur (omega-7)476 mg 
Cis-Vacceenzuur (omega-7)120 mg 
Oliezuur (omega-9)360 mg 
Linolzuur (omega-6)340 mg 
Alfa-linoleenzuur (omega-3)260 mg 
Palmitinezuur420 mg 
Vitamine E (d alfa-tocoferol)8 mg67%
Vitamine A (van betacaroteen)800 mcg100%

*%ADH = Aanbevolen Dagelijks Hoeveelheid

Ingrediënten:
Duindoornbesolie, bindmiddel (gemodificeerd maiszetmeel, glycerol), emulgator (carrageen), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat) en antioxidant (d alfa-tocoferol, rozemarijnextract, in zonnebloemolie) en betacaroteen.

Gebruik
2 maal daags 2 vegicapsules innemen tijdens de maaltijd. 
Na 6 weken kunt u overgaan tot de onderhoudsdosering 2 capsule per dag.
Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Fabrikant:
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Membrasin is een voedingssupplement bij droge slijmvliezen (bijvoorbeeld van mond, neus, ogen en vagina) en een droge huid.

Gebruik van Membrasin omega 7

Tweemaal daags twee capsules innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Na zes weken kunt u overgaan op een onderhoudsdosering van eenmaal daags twee capsules.
Voor kinderen tot twaalf jaar wordt de halve dosering aanbevolen (voor kinderen onder de vier jaar zijn de capsules niet geschikt).

Ingrediënten Membrasin omega 7

Duindoornolie (Hippophaë rhamnoides) 3000 mg 
Bevat de volgende vetzuren Palmitoleïnezuur (omega-7) 714 mg cis Vacceenzuur (omega-7) 150 mg Oliezuur (omega-9) 360 mg Linolzuur (omega-6) 534 mg Alfa-linoleenzuur (omega-3) 390 mg Palmitinezuur 714 mg Vitamine E (d alfa-tocoferol) (12 ie) 12 mg (ADH 123%) 
Energie per vegicapsule: 5 kcal/21 kJ 

INGREDIËNTEN: DUINDOORNBESOLIE, D-ALFA-TOCOFEROL. DE VEGICAPSULE BESTAAT UIT: MAÏSZETMEEL, GLYCEROL, CARRAGEEN, DINATRIUMFOSFAAT. 

€ 42,95
€ 37,80

Laatste reviews en ervaringen met Membrasin omega 7

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In de winter neem ik regelmatig Membrasin Duindoornbesolie het beschermt de slijmvliezen , is goed voor de huid en de ogen. In mijn schouder had ik een slijmbeurs na enkele weken na het innemen van Membresan had ik er geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duindoornbes is uitstekend om van binnenuit droge huid en droge ogen te behandelen. Het probleem is de smaak. Bij Membrasin beschik je over makkelijk te hanteren en in te nemen capsules die alle voordelen van deze natuurlijke olie bevatten. Uitstekende kwaliteit gaat hierbij hand in hand met zeer goed gebruiksgemak. Wat zou je nog meer willen ?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu gedurende 2 weken 4 capsules per dag en zie een duidelijk verschil in mijn gelaat. Deze ziet er voller en relaxter uit. Dit is een product dat ik zal blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Héél tevreden over Membrasin. Ik neem het nu reeds enkele maanden en het verschil is duidelijk merkbaar : mijn huid voelt niet meer droog aan. Ook voor bepaalde menopauzeklachten (vaginale droogte) heeft het een positieve werking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Membrasin omega 7 zijn kleine bommetjes vol duindoornbesolie die een weldaad zijn voor de huid. Vroeger gebruikte ik de olie maar deze vorm is makkelijker in gebruik. Ik neem het nu een maand en Mijn huid is opmerkelijk verbeterd; en minder droog
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product sinds menopauze en ben hier bijzonder tevreden over. Helpt hormonale ongemakken zoals droge huid, ogen, mond, ... weg. Dit is zeker een aanrader!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste kuur gestart dus nog te vlug om iets over te zeggen. Wel van plan om tweede doos te bestellen. Daarna zal ik pas kunnen aangeven hoe de ervaring was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel content van deze omega 7 capsules . Tijdens mijn menopauze heb ik heel veel last van droge ogen en als ik deze neem dan het is veel beter en in een grote verpakking een zeer voordelige prijs
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem Membrasin nog niet erg lang maar goed product voor droge slijmvliezen en droge huid. Uitstekend merk en ook erg tevreden over Farmaline: vlotte levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zou elke vrouw in de Menopauze moeten innemen , geen hormonen nodig , slijmvliezen zijn terug vochtig , naar gelang het nodig neem je 1 of 2 of meerdere per dag en verminder als alles oké is , wel blijven innemen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog niet zo veel ervaring met dit product, maar volgens dat ik voel helpt het wel goed. Die duindoornbesolie is ideaal voor de slijmvliezen. Mijn neus was enorm droog en dat is al gebeterd. Ik heb dit gelezen in een boek over de menopauze, het proberen waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product zonder nevenwerkingen. omega3 6 9 en 7 aanwezig. Is zeker en vast een zeer goede aanvulling , niettegenstaande het feit dat we gezond en met nodige variatie eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote gebruikt membrasin reeds jaren en het helpt haar. Zorgt er voor dat ze haar contactlenzen kan inhouden. Super belangrijk voor haar. Zonder ziet ze geen steek en brillen is geen optie. Ook haar huid vaart er goed bij. Zou het ook wel eens testen om te oordelen of dit tevens helpt bij droge slijmvliezen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze vitaminen worden genomen door mijn vrouw na haar operatie, op aanraden van haar oogarts. ze voelt haar daar beter mee, en zolang de oogarts ze aanbeveeld
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem al 2 jaar membrasiin om de droogte van de slijmvliezen, ogen en huid te compenseren en ik ben er helemaal blij mee. Ik had 3 maanden geprobeerd om te stoppen, maar ik kom er weer op terug omdat het effect uitzonderlijk is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dagelijks twee capsules. Ze helpen om de ongemakken te verminderen die ik ondervind als gevolg van mijn droge ogen, droge huid en droge slijmvliezen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt, ik gebruik het nu al een jaar of 2 tegen droge ogen. Vooral 's nachts had ik daar problemen mee, alsof er zand in mijn ogen zat. Is nu niet mee rhet geval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  membrasin is heel gemakkelijk in gebruik. het zijn kleine capsules. is heel goed bij allerlei droge slijmvliezen : zowel bij droge ogen, droge huid en slijmvliezen in het algemeen, denk er op het ook te gebruiken na de menopauze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik veel last van zeer droge ogen. Sedert ik Membrasin gebruik is dit merkelijk verbetert! Ben heel tevreden over dit product. Ik neem deze tabletten reeds meer dan een jaar en als ik zonder zit voel ik het wel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Membrasin omega 7 is edn supplement die je nodig hebt na de menopauze. Het helpt je soepele huid en slijmvliezen te behouden. Na een doos Membrasin voel ik het verschil, ook mijn handen zijn niet zo droog en zachter geworden. Mijn dokter raadde me aan nooit te stoppen met deze duindoornolie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat ik vroeger nog gebruikt heb en waar ik wel tevreden over was. Af en toe als kuur volgen is wel aan te raden denk ik ! Kwaliteitsvol product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De omega 7 in membrasin zorgt voor het behoud van het vochtevenwicht in de huid en houdt de slijmvliezen in optimale conditie. Vooral aangewezen bij de droge lucht van de airco; topproduct !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed produkt voor de ogen en de slijmvliezen. Dagelijkse portie van 2 tot 4 capsules. Dit produkt kan men elke dag gebruiken. Is een goede ondersteuning
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb net mijn 2 de doos uitgenomen. Had al 2 jaar last van droge huid,erge jeuk en eczeem. Dat is in 2 maand tijd volledig verdwenen met dit product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huid was slap en vertoonde rimpels. Met het gebruik van membrasin en specifiek de duindoornbes werd mijn huid weer glad en strak. Absoluut het aanraden waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt efficiënt tegen een droge huid en ogen. Ik gebruik het omdat ik het syndroom van sjögren heb. Het geeft mij meer comfort en ik merk vooral het verschil wanneer ik ermee stop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de oogarts dit product aangekocht om minder last te hebben van droge/ stekende ogen. Gellules zijn makkelijk in te nemen en zijn smaakloos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds verschillende middeltjes geprobeerd.Na consult bij menopauzeconsulente en navraag bij apotheker Membrasin getest en inderdaad: problemen zijn heel wat minder. Pas tweede doos dus we houden nog even vol.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Membrasin werd me enkele jaren geleden voor het eerst voorgeschreven door de sexuoloog bij wie ik op raadpleging ging enkele jaren geleden toen ik na de ellende van de menopauze erg veel last had van een droge vagina. Ik zag erg op tegen vrijen doordat het slijmvlies van mijn vagina zowat was opgedroogd. Ik was haar zeer dankbaar voor de tip om Membrasin te proberen. Sindsdien is dat probleem grotendeels van de baan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correcte en eerlijke prijs. Producten worden steeds tijdig en correct afgeleverd in de voorziene afhaalpunten. Prijzen zijn steeds scherper dan bij onze apothekers in de buurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb sinds een 3-tal jaar (ik ben 57j) last van jeuk en roodheid aan mijn ogen en had alles geprobeerd rond allergie. Ik ben een kuur gestart van 4 per dag (2 s'morgens en 2 's avonds) en als bij wonder is de jeuk verdwenen. Nu volstaat het om elke morgen 2 gelules in te nemen, en als ik weer wat meer last heb schakel ik een paar dagen over op 4 per dag en dat lukt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze capsules nog niet lang genoeg om er baat bij te hebben. Het is ook een voedingssupplement waarvan je uiterlijk niets kan opmerken. Toch denk ik dat het op termijn wel goed is voor huid en haar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestelde Membrasin op aanraden van gezondheidsterapeut omdat ik zeer regelmatig neusbloedingen had. Ik neem dit voedingssuplementen nu ongeveer een zestal weken en heb tot op heden maar 1 maal terug uit de neus gebloed. Ik neem maar 2 tabletten per dag, de vraag is hoelang zal ik deze moeten innnemen en zal het resultaat blijvend zijn?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kocht ze al een tijd bij de natuurwinkel. Voor mij een onmisbaar product. Ik voel letterlijk het verschil aan mijn ogen, ik zie beter. Mijn huid is ook veel minder droog. Alleen zonde dat dit allemaal zo kostelijk is, als je het moet blijven slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik denk dat het heel goed is ik weet dat nog niet zeker.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  heb zelf nog niet veel resultaat ben aan mijn tweede doos begonnen, maar geeft toch niet wat ik verwacht had, maar is een gezonde olie en zal de rest ook opgebruiken !

Membrasin omega 7 kopen

Je kan Membrasin omega 7 van het merk Membrasin, geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
50+ > Vitaminen > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Huid