Melolin Steriel Kompres 5 x 5cm 66030260 25 kompressen

€ 3,64
€ 2,98
Bespaar 18% (€ 0,66)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Melolin Steriel Kompres 5 x 5cm 66030260

MELOLIN is een sterk absorberend niet-verklevend kompres voor het beheer van weinig tot matig exsuderende wonden.
 
Niet-verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag
Zorgt voor een snelle afvoer van wondvocht waardoor het kompres minder vaak hoeft te worden vervangen.
Beschermt het granulatieweefsel.
Minimaliseert pijn bij verwijderen.
 
Absorberend wondkussen
Het wondkussen absorbeert wondvocht en bloed en beschermt tegen stoten.
 
Hydrofobe laag
Beschermt tegen het doorlaten van vocht en voorkomt zo vlekken in kleding en verlengt hiermee de draagtijd.
 
Op maat te knippen
MELOLIN is eenvoudig op maat te knippen en behoudt daarbij zijn vorm.
 
Veilig in gebruik
MELOLIN is inert en vermindert de kans op overgevoeligheid.

MELOLIN bestaat uit drie lagen:
- Niet verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag 
- Absorberende laag katoen/polyester 
- Hydrofobe laag polyester

Indicatie

MELOLIN is een sterk absorberend niet-verklevend kompres voor het beheer van weinig tot matig exsuderende wonden.
MELOLIN is in principe geschikt voor elk type licht tot matig exsuderende wond zoals:
Schone en gehechte wonden
Snij- en schaafwonden
Kleine brandwonden
Melolin Steriel Kompres 5 x 5cm 66030260 25 kompressen
€ 3,64
€ 2,98

Laatste reviews en ervaringen met Melolin steriel kompres 5 x 5cm 66030260

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voordeel:kleven niet in, handig in gebruik., individueel verpakt.,prijskwaliteit inorde nadeel: het plastiek blijft goed maar wat er tussen zit komt gemakkelijk los
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn zeer tevreden over dit product. Het is steriel en gemakkelijk aan te brengen. En zeer belangrijk: het kleeft inderdaad niet in de wonde. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor op open wonden te plaatsen, etter blijft mooi in het doekje en kleeft bijna niet in de wond, in ieder geval een groot verschil met gewone steriele doekjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Melolin steriele kompressen zijn superhandig! Vooral bij brandwonden en vrieswonden kan je gerust een dikke laag zalf aanbrengen zonder dat het kompres in de wonde kleeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam op de huid. Gemakkelijk te verwijderen. De zalf blijft langer op de wonde door middel van de kompressen. De kompressen kleven nooit in de wonde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Plakt niet in de wonde. Is wel even wennen omdat de zalf die je op de wonde doet nogal glijdt bij het vastplakken van het Compres, maar super resultaat qua herstelperiode
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden, zeer handig individuele verpakking.Heel hygiënisch​. Laat huid en wonde goed "ademen" en komt bij verbandwissel vlot los van de wonde. wordt goed verdragen, zelfs door zeer gevoelige allergische huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor kinderen die vallen. Trekt niet in de wonde. Door het speciale laagje! Hier geen gewone plakkers meer voor open wondjes. Samen met de flamigel erop! Snelle genezing!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De plastic vermijdt dat zalven doordringen en opgenomen worden in de steriele kompres en werken dus efficiënter, kunnen beter opgenomen worden in het lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  top product en al heel veel nodig gehad voor de kinderen en mezelf ook en kleeft inderdaad niet in de wonde en dat doet heel veel en zeker bij de kinderen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig voor wondes zodat de compress er niet in blijft kleven! Idiaal formaat! Ook in goede verpakking geleverd..! Zeker een aanrader voor te kopen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze compressen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Daar ze individueel verpakt zijn zijn ze zeer hygiënisch en tot de laatste compres hygiënisch. De prijs valt best mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik leerde deze compressen kennen wanneer ik brandwonden bij mijn zoontje moest verzorgen en gebruik ze sindsdien voor elke open wond of brandwond.Ze slorpen vuil en bloed op zonder in de wonde te gaan kleven. Ook handig indien zalf moet gebruikt worden. En de wond zit goed beschermd tegen stoten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig qua verpakking en qua maat. Compressen voldoen aan de verwachtingen: kleven niet in de wonde. Zeker aan te bevelen. Leerde ze kennen via wondverzorging in ziekenhuis. Professioneel materiaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn heel goede compressen voor wondes. Deze hebben een film die ervoor zorgt dat deze niet in de wonde kleeft. Waardoor het veranderen van het compres heel vlot gaat en pijnloos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Melolin : wordt bij ons dagelijks gebruikt ( verzorging nefrostomies ) . Alleen wanneer een wonde moet opdrogen, gebruiken wij een gewoon kompres . Top 0
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijft veel minder in een wonde kleven dan een steriel gaasje, slorpt ook vocht op die uit de wonde komt en beschermt de wonde doordat het dikker is dan een steriel gaasje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede kompressen, kleven niet in de wonde en kunnen dus probleemloos verwijdert worden, zelfs na een tweetal dagen op de wond gelegen te hebben kan dit kompres probleemloos verwijdert worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, net zoals haar grote zus van 10cm bij 10cm. Plakt totaal niet aan de wonde zelfs niet bij het bloeden. Bovendien aan een prijs die nergens anders te vinden is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product. Een niet klevend absorberend oppervlak. Heel praktische verzameldoos die na het volledig leegmaken van de cyclus sluit, zodat het opnieuw gebruikt kan worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prima compres om wonden te verzorgen zonder dat het kleeft. Bij open wonden met etter is dit veel handiger als de normale compressen of pleisters. Ook voor kinderen ideaal
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige pleisters, die je ook redelijk gemakkelijk uit een etterende wond kan trekken. PS : ze zijn niet zelfklevend, dus je moet nog extra kleefband kopen. Een vieze wond kan je best ook een paar uur per dag bloot laten, zodat er lucht aan kan komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hèt compresje dat wij altijd in huis hebben, ideaal voor kapotte knietjes bij een valpartij van de kinderen of om een brandwonde af de dekken, blijft niet in de wonde kleven en is gemakkelijk te vervangen.

Melolin Steriel Kompres 5 x 5cm 66030260 kopen

Je kan Melolin Steriel Kompres 5 x 5cm 66030260 van het merk Smith & Nephew, geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen > Niet-inklevende kompressen
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen > Absorberende kompressen