€ 2,15
€ 1,87
Bespaar 13% (€ 0,28)

Omschrijving van Mefix 5cm x 2,5m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Ingrediënten Mefix 5cm x 2,5m

Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.

€ 2,15
€ 1,87

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 5cm x 2,5m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Handig en gemakkelijk.

  Duidelijk praktischer dan het grote formaat dat indien nodig moet worden afgeknipt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  fantastich product om een verband op maat te maken of een verband vast te maken : je knipt dit op maat naargelang verband dat je nodig hebt en in combinatie met een steriel verband

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 5cm x 2,5m kopen

Je kan Mefix 5cm x 2,5m van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters