Medisana TDP intense Pijnbehandeling 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 114,83
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Medisana TDP intense Pijnbehandeling

TENS-apparaat voor pijnbestrijding:   
Met deze functie kunnen pijnsignalen worden geblokkeerd door de elektrische impulsen hiervan te onderbreken. Hierdoor bereikt het pijnsignaal de hersenen niet en wordt de pijn niet gevoeld. Ook komt er lichaamseigen endorfine vrij, die zorgt voor een natuurlijke pijnbestrijding. Kies uit een normale TENS-behandeling of een Deep Tens voor behandeling van dieper liggende pijn. 
 
EMS-apparaat voor de spieropbouw:  
Als spieren om welke reden dan ook zijn verslapt, bijvoorbeeld door een operatie, dan kunnen ze door EMS weer worden gestimuleerd. Elektrische impulsen zorgen er voor dat er lichte spiersamentrekkingen ontstaan waardoor het spierweefsel wordt bevordert. 
 
Elektronisch acupunctuur apparaat:  
Door gebruik te maken van elektronische impulsen kan de Medisana TDP acupunctuur toepassen zonder gebruik te maken van naalden. Door bepaalde punten in het lichaam te stimuleren kan er pijnverzachting of andere verlichting van kwalen ontstaan. 
 
Kies uit een van de 100 vooraf ingestelde programma’s, kies de gewenste impulsvorm en stroomsterkte. Het apparaat slaat de individuele instellingen op. De Medisana TDP wordt geleverd met 4 zelfklevende elektroden (3 x 5 cm), 2 AA batterijen, 2 verbindingskabels en een stevige opbergcassette.

Indicatie

TENS-apparaat voor pijnbestrijding  
EMS-apparaat voor de spieropbouw
Elektronisch acupunctuur apparaat
€ 114,83

Medisana TDP intense Pijnbehandeling kopen

Je kan Medisana TDP intense Pijnbehandeling van het merk Medisana , geproduceerd door HENROTECH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Pijn