Medisana PM100 Saturatiemeter 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 63,85
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Medisana PM100 Saturatiemeter

Eenvoudige controle van de zuurstofverzadiging en hartslag
 
Met de saturatiemeter PM 100 wordt de verzadiging van zuurstof in het bloed (SpO2) en de hartslagfrequentie gemeten voor een betrouwbare gezondheidscontrole thuis of onderweg. 
De PM 100 geeft de zekerheid die je nodig hebt op het moment dat je er om vraagt. Het bereik van 70% - 100% SpO2 is ruim voldoende voor alle toepassingen, zowel medisch als in de sport. Dat geldt tevens voor de hartslag die een bereik kent van maar liefst 30 tot 235 slagen/min. 
De PM 100 is MDD medisch gecertificeerd en geeft de resultaten naar wens weer in staaf- of golfdiagram. Het display roteert automatisch mee zodat de resultaten altijd direct en duidelijk afleesbaar zijn voor het grootste gebruiksgemak.
Dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp van slechts 53 gram is de PM 100 overal mee naar toe te nemen. De 2 meegeleverde AAA batterijen gaan lang mee, mede door het zuinige maar heldere OLED-scherm. 
 
De PM 100 wordt geleverd met etui en riembevestiging zodat hij altijd en overal eenvoudig is in te zetten, waar je ook bent.

Indicatie

De PM100 is een praktische saturatiemeter van Medisana. Met deze meter kan u eenvoudig en snel het zuurstofpercentage in uw bloed meten. Het display is goed af te lezen en kan bovendien 360 graden draaien voor optimale afleesbaarheid. Daarnaast is de helderheid van het scherm instelbaar (10 verschillende standen). Het scherm kan zowel in staaf- als golfdiagram-metingen weergeven. Naast saturatie meet deze PM100 ook uw hartslag.

Ingrediënten Medisana PM100 Saturatiemeter

Afmetingen: L 5,8 x B 3,4 x H 3,5 cm
Gewicht: 53 gram
Meetbereik: Sp02: 70% - 100% - Hartslag: 30 – 235 slagen/min
Batterijen: 2 x AAA-batterij
Zuurstofverzadiging en hartslagfrequentie kunnen in staaf- of golfdiagram worden weergegeven
OLED-display draait 360° mee voor optimale leesbaarheid
6 verschillende weergavemogelijkheden
Automatische uitschakeling na 8 seconden
Batterijstatus weergave
Inclusief etui met riembevestiging
€ 63,85

Medisana PM100 Saturatiemeter kopen

Je kan Medisana PM100 Saturatiemeter van het merk Medisana , geproduceerd door HENROTECH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters