Medisana Lcs Elektrische Luizenkam 41015 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 33,36
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Medisana Lcs Elektrische Luizenkam 41015

Vooral schoolgaande kinderen hebben er last van: luizen.
Dat betekent niet alleen dagelijks napluizen van de hoofden van uw kinderen, maar ook gebruik van chemische luizenshampoo’s en kammen met de welbekende netenkammen.
Dat kan sneller, eenvoudiger en een stuk efficiënter met de elektrische luizenkam van Medisana. U kamt simpelweg de (droge) haren van uw kinderen en de luizen worden direct gedood door een minieme elektrische impuls. Dit is zelfs hoorbaar door het onderbreken van de controletoon. Zo weet je direct of die vervelende beestjes te grazen zijn genomen. 
Maar ook de eitjes van luizen, zogenaamde neten, overleven dit fijne instrument niet. En dat alles zonder vervelende irriterende shampoos, zalfjes of andere chemicaliën. Met de handige geïntegreerde borstel maak je de kam in een handomdraai weer schoon. Deze luizenkam heeft gegarandeerd geen bijwerkingen, is medisch gecertificeerd en kan ook voor uw huisdier gebruikt worden."

Indicatie

Snel en zonder chemische middelen luizen en neten verwijderen met de LCS luizenkam van Medisana!
€ 33,36
Product niet verkrijgbaar

Medisana Lcs Elektrische Luizenkam 41015 kopen

Je kan Medisana Lcs Elektrische Luizenkam 41015 van het merk Medisana , geproduceerd door HENROTECH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen