Medisana Aerosol In 500 Compact 54520 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 72,45
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Medisana Aerosol In 500 Compact 54520

Er zijn verschillende technologieën bij de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen. De meest gebruikte en populairste techniek is die van samengeperste lucht die wordt gemengd met het te inhaleren product. Deze wordt ook toegepast in de IN 500 inhalator. 
 
De samengeperste lucht die door de IN500 wordt gegenereerd, zorgt voor een optimale verneveling van het inhalaat zodat het direct wordt opgenomen in de microscopisch fijne druppels. De IN 500 excelleert in het transporteren van deze zeer kleine deeltjes die zorgen voor een diepere penetratie in de bovenste en diepere luchtwegen, waardoor de medicatie verder komt dan conventionele inhalatoren en zo effectiever zijn werk kan doen. 
 
De prettige en gebruiksvriendelijke bediening maken de IN 500 samen met de uitgebreide accessoires voor zowel kinderen als volwassenen een ware hulp voor een ieder die het nodig heeft.

Indicatie

aandoeningen aan de luchtwegen
volwassenen en kinderen
€ 72,45

Medisana Aerosol In 500 Compact 54520 kopen

Je kan Medisana Aerosol In 500 Compact 54520 van het merk Medisana , geproduceerd door HENROTECH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij ademhaling > Aërosoltoestellen