Medela FingerFeeder 5 stuks

Medela  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 31,25
€ 28,13
Bespaar 10% (€ 3,12)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Medela FingerFeeder

Met de FingerFeeder kunnen kleine hoeveelheden vloeistof aan prematuren of à terme baby's worden toegediend. Er kan nauwkeurig worden bepaald hoeveel colostrum, moedermelk of bijvoeding er aan de baby wordt gegeven. Dankzij het zachte siliconen materiaal zorgt het hulpmiddel voor een aangename voedingservaring. Vingervoeden heeft ervoor gezorgd dat er betere resultaten worden geboekt met borstvoeding in ziekenhuizen.

  •  Versterkt het natuurlijke zuiggedrag van baby's
  •  Helpt de orale voedingsvaardigheden van baby's te ontwikkelen
  •  Maakt het mogelijk om voorzichtig en gecontroleerd hoeveelheden colostrum en moedermelk te voeden
  •  Het zachte siliconen materiaal zorgt voor een zachte voedingservaring

Indicatie

De FingerFeeder van Medela is ontworpen voor baby's die moeten worden gevoed met kleine hoeveelheden moedermelk (met name colostrum van hun eigen moeder) of andere bijvoeding.

Gebruik van Medela FingerFeeder

De zorgverlener bevestigt de FingerFeeder op een spuit, plaatst een vinger in de mond van de baby en laat dan de FingerFeeder langs zijn vinger in de mond van de baby glijden. Zodra de zorgverlener voelt dat de baby probeert te zuigen en een vacuüm op de vinger creëert, drukt hij de inspectiespuit in zodat er wat vloeistof uitkomt. Op deze manier kan de zorgverlener de natuurlijke zuigreflexen van de baby stimuleren.
€ 31,25
€ 28,13

Medela FingerFeeder kopen

Je kan Medela FingerFeeder van het merk Medela , geproduceerd door MEDELA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Eten & Drinken