€ 2,86
€ 2,43
Bespaar 15% (€ 0,43)
Maya Oorreiniger 1 stuk
Maya Oorreiniger 1 stuk
€ 2,86
€ 2,43

Laatste reviews en ervaringen met Maya oorreiniger

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben absoluut niet tevreden van dit product. Door het feit dat de kop zo afgerond en zacht is kan ik geen oorsmeer meenemen uit m'n oren. Mocht het product iets hoekiger/scherper zijn dan zou het volgens mij wel werken. Jammer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig, hygienisch en duurzaam. Veel beter dan oorwattestaafjes waardoor het oor te veel uitdroogt en er soms fijne wattehaartjes in het oor achterblijven, of het oorsmeer die in het oor geduwd wordt. Met deze oorreiniger heb je geen van deze nadelen en wordt het oor goed gereinigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super tevreden over deze oorreiniger. Heel wat efficiënter als een gewoon oorstokje, daar de oorsmeer heel gemakkelijk kan worden verwijderd zonder verder in het oor te duwen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Aangenaam in gebruik doch niet bijster efficiënt. Na gebruik geen oorsmeer zichtbaar, ook niet na reinigen met tissue. Wél resultaat met klassiek wattenstaafje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor wie gevoelig is aan oorproppen. Met dit instrumentje kan je 100% veilig je oren toch proper maken. Je oren uutdrogen zoals met een wattenstaafje kan natuurlijk niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig instrumentje, zeker als je veel last hebt van jeukende oren. Alleen beetje opletten dat je niet te diep gaat. Voor het reinigen van de oren ook zeer nuttig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is doeltreffend en simpel in gebruik. Het zorgt voor een goede oorhygiëne zonder de nadelen van wattenstaafjes, en sprays die ik niet verdraag.

Maya Oorreiniger kopen

Je kan Maya Oorreiniger van het merk Maya, geproduceerd door APPEG , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Oren