Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Maximize Hydroxyfree 80 tabletten

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
€ 29,50
€ 26,55 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

HYDROXYFREE is het allernieuwste voedingssupplement (100% natuurlijk) op gebied van gewichtscontrole en dieet. Deze krachtige combinatie bevat: HCA 600 sxs is de nieuwste vorm van het gekende hydroxy citroenzuur (HCA) en vermindert hoofdzakelijk de aanmaak van vetdepots. Tevens wordt het hongergevoel onderdrukt en verhoogt het de productie van eigen lichaamswarmte (thermogenese.) Tenslotte is HCA 600sxs belangrijk voor de verlaging van het cholesterolgehalte. Citrus Aurantium (Bittere oranje appel) bevat synephrine, een stof die inwerkt op het hongercentrum in de hersenen en aldus de eetlust afremt. Sint-Janskruid bevat dan weer hypericum, een stof die een anti depressieve werking heeft en zo kan bijdragen om het hongergevoel en de drang naar zoetwaren te onderdrukken. Chroom picolinaat stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vermindert de drang naar zoetigheden. Schietwilgextract is onmisbaar voor een langdurige werking van de actieve ingrediënten van de HYDROXYFREE formule (zorgt er dus voor dat er geen gewenning optreedt in het lichaam) Guarana extract (22% cafeïne gestandaardiseerd) verhoogt de vetverbranding. L-Tyrosine versterkt de werking van Sint-Janskruid. Oppepper, geeft meer energie. L-Phenylalanine is een natuurlijke eetlustremmer.

Indicatie

Zwaarlijvigheid, aanzwengelen van het metabolisme.

Ingrediënten

hydroxy citroenzuur, guarana extract, gelatine, L-tyrosine, bittere oranjeappel, sint janskruid, schietwilgextract, kleurstof E171,chroom piccolinaat Per 4 capsules Par 4 gélules - Energetische waarde/valeur énergétique 9.6 Kcal/40.13KJ - Eiwitten/protéines 1.2g - Koolhydraten/glucides 1.2g - Vetten/graisses <0.1g - Hydroxy citroenzuur 600 sxs 2000 mg Acide hydroxycitrique - Guarana extract(22% caffeine) 1000 mg Extrait de guarana(22% caféine) - L-Tyrosine 500 mg L-Tyrosine - Citrus Aurantium (synephrine) 300 mg Citrus Aurantium (synephrine) - Sint Janskruid (hypericine) 200 mg extrait de millepertuis (hypericine) - Schietwilg extract 15 mg Extrait de aubier de saule blanc - Chroom picolinaat 300 mcgpicolinate de chrome

Maximize Hydroxyfree 80 tabletten
€ 29,50
€ 26,55
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Maximize Hydroxyfree 80 tabletten
€ 29,50
€ 26,55
Product niet beschikbaar

Maximize Hydroxyfree kopen

Je kan Maximize Hydroxyfree van het merk Maximize , geproduceerd door MAXIMIZE EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Supplementen

Maximize