€ 14,68
€ 13,21
(€ 44,03 / kg)
Bespaar 10% (€ 1,47)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Psyllium Platinum Poeder

Voor een goede gezondheid zijn een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora essentieel. PSYLLIUM PLATINUM geeft op beide vlakken de juiste stimulans. Dit middel bevat in de eerste plaats fijngemalen hulzen van blonde psyllium, een natuurlijke topbron van oplosbare vezels, die de darmlediging bevorderen en helpen te zorgen voor een zachte darminhoud. Voor een optimale werking bevat PSYLLIUM PLATINUM ook wetenschappelijk onderzochte fructo-oligosacchariden (bijzondere koolhydraten) en per dagdosis 10 miljard kiemen van de wetenschappelijk onderzochte darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14.

Waarom je kiest voor Psyllium Platinum van Mannavital:
- bevat oplosbare vezels uit psylliumzaadhulzen, die tot 40 maal hun gewicht in vocht kunnen binden en zo bijdragen tot een regelmatige transit en een zachte stoelgang
- bevat wetenschappelijk onderzochte kortketenige fructo-oligosacchariden of oligofructose (BENEO®)
- bevat per dagdosis 10 miljard kiemen van de wetenschappelijk onderzochte en humane stam van de darmbacterie Lactobacillus acidophilus La-14
- vrij van lactose, soja, tarwe, noten

Indicatie

Met blonde psyllium die bijdraagt tot: een vlotte darmtransit - een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien - het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering - het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.

Gebruik van Mannavital Psyllium Platinum Poeder

2 maal per dag een opgehoopte eetlepel (10 g) roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken. Bij gewenst effect volstaat één opgehoopte eetlepel per dag of twee maal een halve eetlepel.

Ingrediënten Mannavital Psyllium Platinum Poeder

Actieve ingrediënten per 100 g:
80 g blonde psyllium (blond vlozaad of ispaghula; Plantago ovata): zeer fijn gemalen zaadhulzen
18,75 g korte keten fructo-oligosacchariden of FOS of oligofructose (Beneo®), geëxtraheerd uit de cichoreiwortel
0,25 g of minimum 50 miljard levensvatbare humane darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14
Mannavital Psyllium Platinum Poeder 300 g poeder
€ 14,68
€ 13,21
(€ 44,03 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital psyllium platinum poeder

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het moet. Eindelijk iets dat helpt na jaren sukkelen. Helpt de stoelgang vlotter te laten verlopen. Je moet het wel blijven nemen. Als je enkele dagen stopt, loopt het terug vast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super aanvulling voor honden met chronische darmproblemen. Dagelijks krijgen ze een beetje door hun voeding. Voedt de darmwand en de goede bactierien. Ik neem het zelf ook om met een natuurlijk middel beter naar de wc te kunnen gaan. Alweer een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed, na vele jaren nu een perfecte stoelgang, een aanrader voor wie een moeilijke en harde stoelgang geeft. 1 minpuntje : een vol gevoel in de maag na gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als alternatief genomen voor Dulcofibre dat uit de handel is genomen, maar dit is nog doeltreffender. Eén eetlepel volstaat om de stoelgang in werking te krijgen, en hoeft zelfs niet elke dag genomen te worden (en dat voor iemand die voordien grote problemen had). Het goedje wordt wel zeer snel dik, het moet dus onmiddelijk gedronken worden of je hebt een dikke brij. De smaak vind ik afschuwelijk maar dat moet je er bij nemen. Heb reeds verschillende producten geprobeerd en dit is het doeltreffendste en in verhouding goedkoper omdat je minder nodig hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb lang problemen gehad met de darmen maar sinds de ontdekking van dit produkt zijn de darmen optimaal en heb ik geen problemen meer; Ik kan dit aan iedereen aanbevelen

Mannavital Psyllium Platinum Poeder kopen

Je kan Mannavital Psyllium Platinum Poeder van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora