€ 17,69
€ 15,92
Bespaar 10% (€ 1,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Mannavital Kyodophilus 60 capsules

Omschrijving van Mannavital Kyodophilus

Mannavital Kyodophilus
 • levert per capsule niet minder dan 3 miljard levensvatbare cellen. Dat overtreft ruimschoots de minimum vereiste dagelijks hoeveelheid van 100 miljoen tot 1 miljard kiemen, nodig om de maagzuurbarrière te overleven
 • de inname van 1 capsule per dag volstaat; mag wel opgedreven worden tot 2 caps in bijzonder gevallen
 • bevat zorgvuldig geselecteerde humane stammen van Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en ifidobacterium longum. Deze humane stammen zorgen ervoor dat de kiemen zich met succes kunnen vasthechten aan de menselijke darmwand en hun nuttige functies maximaal uitvoeren
 • klinische studies bewijzen de effectiviteit ervan
 • er zijn geen ongunstige nevenwerkingen

Indicatie

Helpt de goede darmfloma opbouwen en versterken.

Gebruik van Mannavital Kyodophilus

Volwassenen: nemen 1 capsule per dag tijdens een maaltijd. Bij verhoogde behoefte mogen twee capsules per dag genomen worden.
Kinderen: ½ capsule per dag, uit te strooien over de voeding of in een drankje.

Ingrediënten Mannavital Kyodophilus

Actieve ingrediënten per capsule:

KYO-DOPHILUS®: minimum 3 miljard levende darmbacteriën van specifiek humane stammen van: Lactobacillus gasseri KS-13 - Bifidobacterium bifidum G9-1 - Bifidobacterium longum MM-2

€ 17,69
€ 15,92

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Kyodophilus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Darmflora

  Een gezonde darmflora is erg belangrijk voor mijn mentaal welbevinden en dit supplement kan daar zeker toe bijdragen. Er zit ook een bepaalde bacterie stam in die een positief effect zou hebben op gewichtsverlies want deze stam komt voor bij mensen die van nature slank blijven. Ik ben zeker van plan om dit supplement lange tijd te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  noodzakelijk na elke anti-biotica kuur !

  Dit product is een ideale combinatie van probiotica mengeling na een anti-biotica kuur na een borstontsteking bij mijn dochter. Door de antibiotica was heel veel goede darmflora gedood en was het noodzakelijk om deze terug aan te vullen. Ik heb deze kuur aan haar geadviseerd om 2 x 1/d te nemen net voor het slapen gaan zodat deze probiotica 's nachts zijn werk kan doen. Als gezondheidsprofessional neem ik ook 1/d ' s avonds proactief om mijn darmflora gezond te houden. 80 % van de immuniteit zit in de darmflora en dus neem ik dit om te voorkomen dat ik ziek zou worden door het corona virus of andere infecties.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  geweldig product

  1 van de betere probiotica op de markt,. en nog betaalbaar. Een tijdje 2 x per dag genomen , nadien 1 x per dag ( ‘ s avonds). mijn darmen zijn er blij mee , en ik ook. Nadeel, heel lichtgevoelig,.. in een weekmedicatiedoos plaatsen is niet zo goed . Ze verkleuren dan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mannavital Kyodophilus kopen

Je kan Mannavital Kyodophilus van het merk Mannavital , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora