€ 14,95
€ 13,46
Bespaar 10% (€ 1,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 60 capsules

Omschrijving van Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Gefermenteerde Rode Rijst met co-enzym Q10 is de werkzame synergie van twee hoogkwalitatieve fermentatieproducten. Bijzonder aan dit voedingssupplement is het feit dat de Gefermenteerde Rode Rijst voor een volledig veilige toepassing gecombineerd werd met co-enzym Q10.

Waarom je kiest voor Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 van Mannavital:
- bevat gefermenteerde rode rijst, verkregen door een natuurlijk en traditioneel fermentatieproces onder invloed van de correcte stam van de gunstige gist Monascus purpureus
- de gebruikte gefermenteerde rode rijst is gestandaardiseerd op monacoline K
- de gebruikte gefermenteerde rode rijst voldoet volledig aan de normen qua toxische schimmelproducten citrinine en aflatoxine
- voor een absoluut veilige toepassing van gefermenteerde rode rijst bevat dit voedingssupplement ook co-enzym Q10, eveneens een natuurlijk fermentatieproduct

Indicatie

De effectieve combinatie van twee natuurlijke fermentatieproducten

Gebruik van Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Gebruik: 's morgens en 's avonds een capsule met een glas water innemen, bij voorkeur bij de maaltijden

Ingrediënten Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:
400 mg Gefermenteerde Rode Rijst (Red Yeast Rice, Monascus purpureus), gestandaardiseerd op 0,6 % monacoline K (2 caps. = 4,0 mg monacoline K)
25 mg co-enzym Q10 (Ubiquinone, 2 caps. = 50 mg)

Waarschuwing

Koel, droog en afgesloten. Buiten het bereik van kinderen.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Kan sporen van gluten bevatten.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 14,95
€ 13,46

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital gefermenteerde rode rijst + q10

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zéér goed product, mijn verhoogde cholesterol is van 221 naar 168 gegaan in 6 maanden tijd, gebruik te verder in onderhoudsdosis om mijn LDL cholesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De huisdokter wou toch dat ik chemische middelen zou innemen omdat mijn cholesterol en tryglyceriden te hoog waren. Ik gebruik al jaren echter rode rijst. Mijn cholesterol is er enorm mee gezakt. Het is iets duurder dan de chemische producten, maar veel vriendelijker voor je lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe goed, ik moet nog afwachten of mijn cholesterol-waarden goed blijven na overschakeling van Cholix naar dit product, zeker geen pijn in de benen door de Q10
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is echt het "wonder" product! Omdat we verplicht zijn om ons cholesterol te verlagen, namen we elke dag 3 weken voor ons bloedonderzoek rode rijstgist. Als gevolg daarvan ging mijn man van 270 naar 223 en ik van 220 naar 180 waardoor onze arts ons aanraadde om door te gaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik en mijn vrouw slikten vroeger statinen ( product om cholesterol te verlagen ) alle bij kregen wij krampen in onze kuiten , wij hebben dan overgeschakeld naar rode rijst met Q 10 , en die cholesterol pillen niet meer genomen , de pijn is weg en de cholesterol staat uitstekend , een aanrader !!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Levering: :prima naar Pickup point. In januari gestart met 2xper dag een capsule en dit 3maanden lang-bloedonderzoek-resultaat geweldig-HDL van 210-170 en LDL van 147-102 Voorlopig verder gaan met 2caps. per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering van de rode rijst capsules met Q10. Direct in gebruik genomen en tot nu geen bijwerkingen ondervonden . Goede prijs / kwaliteit verhouding en daarom 3 verpakkingen besteld met gratis verzending.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Even vergeleken met andere sites een zeer correcte prijs. Vandaag besteld, de volgende dag aan huis geleverd. Ook de betreffende info op de website is ok. Prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol zakte spectaculair, in combinatie met aangepaste voeding. Makkelijk in te nemen. Dagelijkse onderhoudsdosis is nu voldoende voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al jaren en het werkt effectief, alhoewel er in de krant gestaan heeft dat wij alleen maar rode rijst mogen kopen bij de apotheker, dat heeft een andere naam, ik kan er nu niet opkomen, maar voor een goede werking moet er Q10 inzitten, bij mannavital zit het dus in en bij de apotheker niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze word hier gebruik tegen het cholesterol gehalte die te hoog is en daarbij heb ik goede resultaten, één capsule per dag. Mijn huisdokter is op de hoogt dat ik dit in neemt en zei het zal wel werken maar van de resultaten keek hij toch een beetje op
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb mijn cholesterol volledig onder controle met mannavital gefermenteerde rode rijst. Raad ik iedereen aan die dezelfde problemen heeft als ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja ik ben tevreden van u firma , bestellen is gemakkelijk en ontvangen , gaat ook vlug mannavital gefermenteerde rode rijst + q10 is een goed produkt , toch voor een oudere , regelmatg te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu een paar maanden aan het slikken tegen cholesterol, weet niet echt of dat ze werken bij mij. Volgende week bloed prikken! Maar ik had zulke positieve reacties gehoord dat ik in overleg met de huisarts ben gaan slikken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit voedingssupplement reeds geruime tijd met positieve resultaten. De slechte cholesterol is gedaald en de verhouding is sterk verbeterd. Blijf dit nemen i.p.v. statines. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules maken dat mijn cholesterolgehalte aan het dalen is binnen enkele maanden. Van 9.4 naar 6.4! Ik ga dus door met het gebruik van deze capsules. Mijn huisarts is hier ook enthousiast over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door Rode Rijst te gebruiken is mijn cholesterolwaarde gezakt van 310 naar 224 binnen 6 maand terug op controle, ben benieuwd.Mijn huisarts stond er versteld van, blijf ik zeker nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product,, ik gebruik het 2x daags net na de maaltijd en het helpt mij om het cholesterol te verlagen. De levering is snel en omdat ik er meestal gelijk 3 bestel is de levering gratis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft geen bijverschijnselen, wat erg prettig is. Het product wordt goed verdragen op de maag, de bijsluiter is duidelijk. De levering van het product is lekker snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn slechte cholesterol is naar de hoge kant. Maar mijn goede is meer dan het gemiddelde. Sins ik Rode Rijst supplementen neem is de slechte cholesterol duidelijk verminderd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product op basis van rode rijstgist, zeer goed gedoseerd, gemakkelijk opneembaar De resultaten zijn snel, na één maand gebruik en met een correct dieet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had al jaren last van hoge cholesterol en de huisdokter raadde me aan om mannavital gefermenteerde rode rijst te proberen en ja hoor mijn cholesterol zakte , dus zeker een aanrader !!!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt echt wel goed en als je het lang genoeg neemt zal je cholesterol zeker wel zakken.je moet het zeker drie maand nemen mijn man neemt het elke dag in en telkens een beetje naar beneden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product het is nu 2 jaar dat ik het neem en mijn cholesterol is zeer goed gedaald het was op 245, 6 maanden later ging het naar 115 mijn arts was betoverd
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  gehoord dat Mannavital Gefermenteerde Rode rijst+Q10 60 hele goede resultaten biedt om je cholesterol te verlagen. Levering was erg snel en goed. Ik ben sinds enkele maanden bezig met de Rode rijst capsules. Nog even afwachten wat het oplevert!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het effect van de Mannavital gefermenteerde rode rijst + Q10 is op deze korte termijn niet te beoordelen. Daarvoor is na enige maanden gebruik bloedonderzoek nodig om de cholesterol waarden te kunnen bepalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor de daling van mijn cholesterol ben ik dit gaan gebruiken want het wordt door amerikaanse artsen aanbevolen.Het heeft geen ernstige bijwerkingen voor ons lichaam en de andere medicijnen voor cholesterol wel.En mijn cholesterol is verlaagd !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn eerste ervaring is positief, maar de periode van gebruik is nog zeer kort Gewrichtspijnen waarmee ik al lang heb leren leven zijn plots verminderd/verdwenen. Het verband met dit geneesmiddel kan en mag ik niet leggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt heel goed tegen de cholesterol. Het smaakt niet slecht en het helpt het bloed zuiveren. Een echte aanrader voor een gezonder leven vol energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 jaar gebruik is mjn cholesteralwaarde gedaald van 210 tot 180. Ben normaal blijven eten - geen dieet gevolgd. Ik blijf dit product zeker verder innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel blij met het product de rode rijstcepsulle met q10 het heeft geen bijwerking en mijn golesterol was met 1.2 gezakt in drie maanden gebruikt te hebben dus ga ik er mee door
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  draagt bij aan verdere daling van cholesterol in het bloed; de huidige statines blijken te zijn afgeleid van de rode rijst! De bijdrage van Q 10 kan ik nog niet beoordelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mijn cholesterol te verminderen. Ik gebruik 2 stuks per dag. Mijn dokter is tevreden over het product en raad ook andere patiënten dit product aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vier maanden geleden had mijn man totaal cholesterol van 9 en trygliceriden waarde van 3,4 na advies van goeie Huisarts (niet eigen) en gefermenteerde rode rijst gebruikt en minimaal 2 x pw vette vis eten plus minimaliseren van suikers nu totaal cholesterol van 6,6 en trygliceriden waren nu 1,3 dus allemaal binnen norm! Alles bij elkaar heeft dit geleidt tot mooie waarden zonder de statines van de farmacie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ikzelf gebruiken dit product al lang om ons cholesterolgehalte naar beneden te halen én te houden. een absolute aanrader én betaalbaar voedingssupplement.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is prima,ben heel tevreden. Raad andere ook dit product aan. Mijn cholesterol is van 8 naar 6.5 al gezakt. Heb andere mensen ook aangeraden,en daar werkt het ook prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb reeds lang last van een te hoog cholesterol gehalte maar door dagelijke 2 capsules van gefermenteerde rode rijst te nemen is mijn cholesterol gevoelig verminderd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat zal pas over 2 maanden zichtbaar worden , ik gebruik dit als vervanger voor simvastatine . Zal u op de hoogte houden van de resultaten. m.vr.gr jan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed medicatie. Gebruik nu voor de 2e x. Ik nog niet zeggen hoe de werking bij mij is na de bloeduitslag weet ik pas. Voor nu voel ik me beter door deze medicatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Co Enzyme Q10 is een prima vervanging voor het verlagen van het cholesterol in plaats van het gebruik van voorgeschreven statines!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Het doet de cholesterol inderdaad dalen maar je moet er volgens mij na de eerste diagnose zo snel mogelijk mee beginnen zonder eerst de chemische middelen te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van deze cholesterolverlager, heeft geen nare bijwerkingen zoals de niet-natuurlijke varianten. Werkt perfect en natuurlijk product. Ondertussen al 3mensen overtuigd om dit ook te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital Gefermenteerde rode rijst + Enzyme Q10 60 capsules is een zeer goed product tot het verlagen van het cholesterolgehalte. Bovendien heeft het geen nevenwerkingen, een heel groot voordeel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader voor iedereen die een te hoge cholesterol heeft en perfect voor iemand die daar geen chemische pillen daarvoor wilt nemen.Mijn cholesterol is gevoelig gedaald met het nemen van rode rijst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik reeds een jaar en is toch wel een serieuze daling in min cholesterol gehalte. Heeft geen bijwerkingen en nu met een dagelijkse dosis van één tablet kan ik de cholesterol onder controle houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben met dit middel op aanraden van mijn homeopaat begonnen en werkt naar mijn mening goed het cholesterol gehalte is zakkende naar normale waarden- zonder datgene te moeten slikken wat volgens het protocol van de huisarts "verplicht"is- lees- hoe meer hoe beter de verdienste voor de man / vrouw zijn - geen pijnlijke spierklachten die bij de middelen van de reguliere artsen wel vaak optreden. Kortom een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed natuurlijk cholesterolverlagend product zonder de vervelende nevenwerkingen van statines. Statines kunnen leiden tot extreme gevoelens van moeheid, spiervermoeidheid en spierkrampen, of ook ernstige spierpijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door het gebruik van de gefermenteerde rode rijst gist + Q10 capsules ben ik niet meer afhankelijk van de statines. Ik heb er ook geen bijwerkingen van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik gefermenteerde rode rijst*co enzyme q10 capsules nu reeds een vijftal maanden en mijn totaal cholestorol is verlaagd van 226 naar 174.ik ben er heel tevreden !!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Co Enzyme Q10 60 Capsules voor mijn collesterol,die stond een moment op 286 en via advies in de kruidenwinkel heb ik gedurende 6 maanden 2capcules genomen en mijn collesterol is terug gekomen op 182, nu neem ik nog iedere dag 1capsule en mijn collesterol blijft op punt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik de rode rijst Co. Enzyme q10 60 capsules gebruik daalde mijn cholesterol aanzienlijk dus nu geen medicatie meer voor mij de bestelling bij farmline en levering is zeer vlot verlopen is en aanrader Paul
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules helpen heel goed je chlorestorol op korte termijn te verlagen. Binnen 3 maanden, dagelijks 2 capsules, is mijn gehalte gedaald van 8.2 naar 5.7. Mijn huisarts stond er zelf van te kijken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt echt de cholesterol verlagen en de vitaliteit verhogen. Makkelijk in te nemen capsules. Resultaat is op korte termijn merkbaar, ook bij de huisarts na de test.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Helpt mij mijn cholesterol te verlagen. Moet wel 2x per dag een capsule blijven gebruiken. Ben als diabeet regelmatig onder controle en hierbij wordt mijn cholesterol nagekeken. Bij gebruik van 1 capsule gaan de waardes weer omhoog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt bij mij zeer goed. Ik gebruik het in combinatie met lijnzaadolie. Het een kan natuurlijk niet zonder het ander. Ik gebruik geen vlees, rook niet, drink niet,gebruik geen harde vetten, bak alles in olijfolie en 2x per week vette vis. Als je dan ook nog veel beweegt dan heb je met dit product een zeer goed resultaat. Maar het is een en en verhaal. Mijn cholesterol ging van 6,2 naar 3.9 en dat zonder statines. De cardioloog wist niet wat hij zag!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht voor mijn man. Hij gebruikt ze samen met visolie als cholesterolverlager. Zo hoeft hij niet aan de statines. En het werkt !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van een homeopaat gebruik ik dit product, tegen hoge cholestorol.Het resultaat van de volgende meting zal aantonen of het positief effect heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend middel wat een traditioneel medicijn overbodig maakt!! middels herhaalde bloedtesten is onomstotelijk vastgesteld dat er een reductie van cholesterol plaatsvind van 30 tot 50%.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echt alternatief voor een matig verhoogde cholesterol waarde. Na bewezen daling via bloedonderzoek voor en na inname na 3 maand kan ik dit product alleen maar een warm hart toedragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In 3 maand tijd is mijn cholesthorol gedaald van 7.3 naar 6.1. Ik heb dit middel al aan een aantal mensen aangeraden. Zelfs de huisarts raadt me aan hiermee door te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds een paar maanden gebruik ik Mannavital capsules, natuurlijk weet ik nog niet of ze werkelijk helpen, maar het begin is prima. uitstekend verpakt, en zijn makelijk(bij het eten in te nemen),wel met genoeg water innemen, totaal geen bijwerkingen. Ik heb er 'n goed gevoel bij, Wim
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesterol is inmiddels al mooi gezakt. Maar het belangrijkste voor mij is, het feit dat ik geen last meer heb van mijn spieren. Ik neem het nu twee weken in. Als dit zo doorgaat en mijn cholesterol binnen de normen blijft, kan ik dit iedereen aanraden met een te hoog cholesterol en spier klachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een natuurlijk,goed en gezond alternatief voor het weer in balans brengen van je cholesterol gehalte.Het is makkelijk in te nemen en heeft geen bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  2 jaar simvastatine geslikt voor een lager cholesterol gehalte te krijgen. de nevenverschijnselen waren niet te accepteren en te dragen. 2jaar ellende, vandaar de overstap naar mannavital gefermenteerde rijst plus q10. chol.gehalte nu acceptabel maar de overige conditie stukken beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neemt deze capsules voor een te hoge cholesterol.Na twee maanden neem ik terug een bloedafname en weet dan het resultaat.Een aangepaste voeding en vetten zijn ook van toepassing bij een te hoge cholesterol.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met dit product omdat ik statines die de huisarts voorschrijft slecht verdraag, m.a.w. allerlei bijwerkingen ervaar. Over ongeveer 6 weken wil ik mijn cholesterol laten bepalen. Ben erg benieuwd of Rode Rijst helpt om mijn cholesterol op een te beheersen. De toevoeging Q10 is prima. Ik gebruik mannavital nu ongeveer 4 maanden. Ik voel me er goed bij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog maar enkele weken samen met mijn echtgenoot. Ik denk dat de tijd tekort is om al te weten of dit helpt of niet. Ik moet over 2 maanden terug een bloedanalyse laten doen bij de huisarts en dan zal ik weten of dit inderdaad helpt om mijn cholesterol onder controle te houden. Ik heb er veel positieve commentaar van gelezen, dus hoop dat het ook voor mij geld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al 2 maanden (2 keer per dag) en mijn cholesterol is een beetje gezakt, maar niet zoals verwacht! Het voordeel is dat je geen bijwerkingen hebt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al 2 maanden (2 maal per dag) en mijn cholesterol is een beetje gezonken, maar niet zoals verwacht. Het voordeel is, dat je geen bijwerkingen hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product reeds 2 maanden (2 maal per dag) en de cholesterol is een beetje gedaald, maar niet zoals verwacht. Het voordeel is wel dat je geen bijwerkingen hebt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product al 2 maanden (twee keer per dag) en het cholesterolgehalte is wat gedaald, maar niet zoals verwacht. Het voordeel is dat je geen bijwerkingen hebt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product al 2 maanden (twee keer per dag) en het cholesterolgehalte is wat gedaald, maar niet zoals verwacht. Het voordeel is dat je geen bijwerkingen hebt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product reeds 2 maanden (2 maal per dag) en de cholesterol is een beetje gedaald, maar niet zoals verwacht. Het voordeel is wel dat je geen bijwerkingen hebt.

Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 kopen

Je kan Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol