Mannavital Darmoton Forte 60 capsules

€ 8,69
€ 6,95
Bespaar 20% (€ 1,74)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Mannavital Darmoton Forte

Als de inname van vezels onvoldoende helpt of als te omslachtig wordt ervaren, dan kan een preparaat op basis van senna bijdragen tot een goede darmwerking. Om senna optimaal te laten werken en goed te verdragen zonder plotse aandrang, zit in DARMOTON FORTE ook een extract van het ontspannende anijszaad. Om naast de darmlediging ook de vochtbalans te ondersteunen en zo de afslanking te bevorderen, bevat DARMOTON FORTE ook extracten van berk en javathee. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met maagdarmaandoeningen.

Waarom je kiest voor Darmoton Forte van Mannavital:
bevat voor de darmtransit Senna alexandrina, gestandaardiseerd op 20 % hydroxy-anthraceenglycosiden, berekend als sennoside B

Indicatie

Met senna dat de transit bevordert en bijdraagt tot een normale darmfunctie - met berk dat de eliminatie van water en het afslanken bevordert - met anijs om darmkrampen te verlichten.

Gebruik van Mannavital Darmoton Forte

Gebruik: 1 maal per dag 1 capsule met een glas water innemen, bij voorkeur na de avondmaaltijd. Niet gebruiken beneden de 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen.

Ingrediënten Mannavital Darmoton Forte

Actieve ingrediënten per capsule:
90 mg Sennapeul (Senna alexandrina), gestandaardiseerd op 20 % hydroxyanthracenen
75 mg Ruwe berk, blad (Betula pendula), gestandaardieerd op 2 % flavonoïden
50 mg Anijsvrucht (Pimpinella anisum)
50 mg Javaanse nierthee, blad (Orthosiphon aristatus)
Mannavital Darmoton Forte 60 capsules
€ 8,69
€ 6,95

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital darmoton forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor wie last geeft van een moeilijke stoelgang, vroeger nam ik dikwijls thee speciaal voor vlotte stoelgang waar ook senna inzit, maar daar reageerde ik naar een tijdje op met hevige misselijkheid met deze capsules heb ik dit niet, ik neem er één na de avondmaaltijd , neem het voorlopig alleszins door , ook goede prijs -kwaliteitsverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer onschuldig middel dat prima werkt voor diegenen die last hebben van chronisch moeilijke stoelgang. Werkt echt en is totaal ongevaarlijk met het oog op gewenning..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed product wanneer je last hebt van opgeblazen buik of constipatie. Voor het slapen gaan een pilletje nemen en de dag erna vlotte stoelgang zonder problemen (geen diarree). Het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen wat mooi meegenomen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannivital Darmoton forte is voor mij een goede oplossing om regelmatig naar het toilet te kunnen gaan. Ik raad darmoton forte aan, maar je moet het niet alle dagen gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed supplement neem er2 per dag en heb geen krampen of nevenwerking aan te raden ook niet na langdurig gebruik ben nochtans maag en darmdarm patiënt maar geen probleem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig heb ik last van obstipatie en daarom dit produkt besteld. Ik gebruik het nu een week of 2. Inmiddels begin ik te merken dat ik minder last heb van obstipatie en opgeblazen gevoel. Mijn darmen reageren goed op dit produkt. Zeker aan te raden. Ik ga er voorlopig ook mee door
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van de capsules. Ik neem er nu al een tijdje 1 capsule per dag en heb de gewenste werking / effecten die er beschreven staan op de website.

Mannavital Darmoton Forte kopen

Je kan Mannavital Darmoton Forte van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora