Mannavita Colon Psylli 300 g

€ 12,10
€ 10,16
(€ 33,87 / kg)
Bespaar 16% (€ 1,94)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Mannavita Colon Psylli

Voedingssupplement voor een regelmatige en zachte stoelgang, om de goede darmflora op te bouwen en te versterken.
Mannavita Colon Psylli 300 g
€ 12,10
€ 10,16
(€ 33,87 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavita colon psylli

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Colon Psyllli reeds zeer lang en ben er uiterst tevreden mee . Constipatieproblemen zijn verleden tijd en daardoor voel ik me fitter en energieker . Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavita Colon Psylli heb ik voor mijn 94 jarige moeder besteld, omdat zij wegens haar ouderdom wel een darmproblemen krijgt. Psyllium of vlozaad is een uitstekend natuurlijk middel om verstoorde darm de ontlasting te verbeteren. Heb het zelf ook al over meer dan 20 jaar geleden gebruikt onder de vorm van zaden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het vroegere colon clean had een betere werking voor mijn darmn. €r was meer stuwing en met dit produkt kan ik toch maar om de 3 dagen gaan, er mankeert dus een samenstelling in, wat in de colon clean wel aanwezig was
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerlijk gezegd heb ik het gekocht voor mij hond,en het werkt super.Ik doe een volle theelepel met water,en daar maak ik een papje van en dat doe ik door zijn blikvoer(hij eet overdag brokken)dat eet hij in de avond,en nu kan hij veel beter poepen.Kan geen kwaad voor honden.Beter dan het spul dat ik van de DA kreeg.

Mannavita Colon Psylli kopen

Je kan Mannavita Colon Psylli van het merk Fytofarma, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie