Mannavita Ahornsiroop Graad C 1 l

€ 20,79
€ 18,09
(€ 18,09 / l)
Bespaar 13% (€ 2,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavita Ahornsiroop Graad C

Zuiveren én afslanken met de citroensapkuur 
De citroensapkuur op basis van ESDOORNSIROOP of AHORNSIROOP graad C is een eenvoudige en grondige reinigingskuur, die tevens uitermate geschikt is om op een natuurlijke manier af te vallen. 

Principe en resultaten 
Tijdens een citroensapkuur onthoudt men zich gedurende een aantal dagen van vast voedsel, maar men neemt wel voldoende energie, vitaminen en mineralen op via een mengsel van esdoornsiroop graad C en citroensap. Het lichaam, dat helemaal geen verteringsarbeid moet leveren, kan zich vervolgens concentreren op het uitscheiden van stofwisselingsgiften en zich dus grondig reinigen. Na afloop voelt men zich op lichamelijk vlak fitter en vitaler en ervaart men op geestelijk vlak een gevoel van welbevinden en een positieve instelling. Spijsverteringsklachten verdwijnen en huid en haar worden mooier. Maar voor velen is er vooral een welgekomen gewichtsafname door het aanspreken van de vetreserves: in tien dagen verliest de helft 5 tot 10 kg, anderen 3 tot 4 kg. 

Opbouwdagen na een kuur 
Na afloop van de kuur zal men geleidelijk overstappen naar een gezonde en gevarieerde voeding via een drietal opbouwdagen. Hierin worden eerst gestoomde groenten, soep, rijstwafels, getoast volkorenbrood, gekookte granen, yoghurt, vers fruit en gevogelte zonder vel aanbevolen.

UITSLUITEND CANADESE NORM GRAAD C IS GESCHIKT! 
Voor een reinigende citroensapkuur wordt alleen de esdoornsiroop Canadese graad C aanbevolen. Enkel deze esdoornsiroop is voldoende rijk aan mineralen om tijdens een kuur de juiste ondersteuning te bieden aan het zich reinigend organisme! De esdoornboom, die de esdoornsiroop produceert in maart en april, zal pas naar het einde van de lente toe de donkere, mineraalrijke stroop van graad C leveren. Graad A, die vroeger wordt gevormd, is lichter van kleur en een stuk armer aan mineralen.

ESDOORNSIROOP graad C, een uitstekend natuurlijk zoetmiddel 
Geraffineerde suikers zijn het dode restant, verkregen na verregaande raffinage van o.a. suikerbieten en suikerriet. Ze zijn totaal ontdaan van de mineralen en vitaminen, die het lichaam nochtans broodnodig heeft om suikers te verbranden! Geen wonder dat men tegenwoordig inziet dat geraffineerde suikers enkel “lege calorieën” leveren, het lichaam van nutriënten beroven en zo een rol spelen bij een groot aantal ziektebeelden. Esdoornsiroop of Ahornsiroop graad C daarentegen bevat natuurlijke, ongeraffineerde suikers die nog vergezeld zijn van alle mineralen, sporenelementen en vitaminen van de natuurlijke omgeving. Het is dan ook een uitstekend natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker in alle mogelijke bereidingen, die in geen enkele keuken mag ontbreken. Let er wel op dat je geen commerciële esdoornsiroop aankoopt, waar amper 10 % echte esdoornsiroop in zit en die voor de rest bestaat uit gekaramelliseerde witte suiker!

Indicatie

Biologische ESDOORNSIROOP graad C van Mannavita 
- Ongeraffineerd en natuurlijk zoetmiddel 
- Biologisch van kwaliteit 
- Geconcentreerd boomsap uit de suikeresdoorn 
- Canadese graad C, uitzonderlijk rijk aan mineralen en sporenelementen 
- Ideaal om geraffineerde suiker te vervangen en lekker voor gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli, ontbijgranen, fruitslaatjes…

Gebruik van Mannavita Ahornsiroop Graad C

Men drinkt dagelijks 6 tot 12 grote glazen van een mengsel bestaande uit 2 eetlepels vers geperst citroensap, 2 eetlepels esdoornsiroop graad C, een snuifje cayennepeper en zo’n kwart liter water. (In totaal komt dit voor een tiendaagse kuur neer op ongeveer 2 liter esdoornsiroop graad C, vijf kilo verse citroenen, en een busje cayennepeper). Daarnaast zorgt men ervoor dagelijks in totaal minstens 3 liter te drinken: extra mineraalwater, pepermuntthee, bloedreinigende thee en vooral een laxerende thee zijn aangewezen. De beste resultaten worden verkregen als de kuur ongeveer tien dagen aangehouden wordt.

Bijwerkingen van Mannavita Ahornsiroop Graad C

Gedurende de eerste dagen van een citroensapkuur kan zich tijdelijk wat hoofdpijn, een slechte smaak in de mond of een zwaktegevoel manifesteren. Die tekenen wijzen er enkel op dat er gifstoffen vrijkomen die nog moeten uitgescheiden worden. Volhouden is dan de boodschap! Opgepast: mensen met een chronische aandoening doen deze kuur enkel onder toezicht van een natuurarts.
Mannavita Ahornsiroop Graad C 1 l
€ 20,79
€ 18,09
(€ 18,09 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavita ahornsiroop graad c

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Men had mij dit product aangeraden. Via Farmaline kreeg ik het snel geleverd. Uitstekend product om te mengen met vergeperste citroenen. Smaakt lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit ahorn siroop voor een redelijke prijs. Daarbij een ontzettende snelle levering van Farmaline. als we weer wat gaan bestellen kijken we eerst even op deze website
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 vingers ahornsiroop in een glas samen met het sap van 1 citroen dit aanlengen met water. Drink dit elke dag en u hebt geen last van verkoudheden deze winter !

Mannavita Ahornsiroop Graad C kopen

Je kan Mannavita Ahornsiroop Graad C van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen