€ 25,41
€ 21,09
Bespaar 17% (€ 4,32)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magnepamyl Opti+

Magnepamyl® Opti+ is een voedingssupplement op basis van het hoogst gedoseerde magnesium + verschillende vitaminen die in synergie in het organisme werken.
Magnepamyl® Opti+ is het hoogst gedoseerde Magnesiumsupplement op basis van organische zouten in capsulevorm.
Magnepamyl® Opti+ bevat een hoge dosering magnesiumcitraat en magnesiumglycerofosfaat, taurine , alsook hoge doses vitaminen B1, B2, B6 en D.
 
De twee specifieke en organische magnesiumzouten bezorgen u:
een zeer goede biologische beschikbaarheid en een hoge resorptie door uw organisme ;
een zeer goede gastro-intestinale tolerantie ;
optimalisatie van de effecten van magnesium.
> Magnesium en vitamines B1, B2 en B6 dragen op synergetische wijze bij tot het verminderen van stress en vermoeidheid.
> Magnesium en vitamine D dragen op synergetische wijze bij tot een normale spierfunctie.

Indicatie

Magnepamyl® Opti+ is voornamelijk aangeraden bij :
gestresseerde en vermoeide personen door een hyperactieve levensstijl ;
sportieve mensen & mensen met spiercontracties ;
zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven ;
adolescenten in de groei en tijdens examenperiodes

Gebruik van Magnepamyl Opti+

Dagelijkse onderhoudsdosis:
Neem 2 capsules Magnepamyl® Opti + 1 keer per dag. Slik de capsules in met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Dagelijkse dosis in geval van verhoogde behoeften:
Neem 2 capsules Magnepamyl® Opti + 2 keer per dag. Slik de capsules in met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Magnepamyl Opti+

Per 2 capsules: magnesiumelement 225mg (magnesiumcitraat; magnesiumglycerofosfaat) - Vitamine B6 1,5mg - Vitamine B1 1,5mg - Vitamine B2 1,5mg - Vitamine D 3,75 µg - Taurine 75 mg

Omhulling: gelatine, kleurstof: titaandioxyde; vulmiddel: microkristallijne cellulose; antiklontermiddel: magnesiumstearaat.
Magnepamyl Opti+ 90 capsules
€ 25,41
€ 21,09

Laatste reviews en ervaringen met Magnepamyl opti+

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt uitstekend bij spierkrampen. Eenvoudige inname , grote opname van magnesium door het lichaam. Voorkomt nachtelijke spierkrampen in de benen en kuiten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een tekort aan magnesium is dit een prima product dat geen negatief effect heeft op de maag. 2 x 2 capsules per dag zijn wel nodig om de vermoeidheid te bestrijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit vooral omdat ik last heb van stijve en stramme spieren. Ik heb hier verbetering mee. De combinatie met allerhande vitamines is mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product bevat een combinatie van magnesium, vitamine D, vitamine B en taurine. De combinatie van al deze elementen in een eenvoudig in te nemen capsule maken dit product zeker een aanrader. Bij regelmatig gebruik verdwijnen het vermoeidheids gevoel en wordt men meer stressbestendig. Met een verpakking van 90 capsules heeft men voldoende voor 45 dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnepamyl opti+ verlost mij van de vreselijke krampen in de benen s'nachts.Mijn dokter bevestigd dat dit HET MIDDEL is om die krampen te vermijden.Dus 10 op 10 voor magnepamyl opti+.Alle andere geprobeerde magnesium pillen voldeden niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium produkt aangeraden door de huisdokter. Vooral goed omdat het ook vit. Den B bevat. Ben meer relaks en na het wandelen geen stijve spieren of krampen. Merkelijk beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze al even, deze worden goed opgenomen door het lichaam! Prijs is beduidend goedkoper dan bij de lokale apotheek! Top product voor een top prijs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesiumdosering werkt voor mij beter dan de eerder via de aotheek aangeschapte magnesiumtabletten. De tabletten mochten misschien iets kleiner zijn om gemakkelijker in te kunnen nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima voor het doel dat ik het gekocht heb : beter inslapen in periodes van stress of wanneer je met teveel dingen bezig bent in je hoofd. Ik had de tip van de apotheek gekregen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind deze beter dan de oplosbare poeder in zakjes, vind de smaak niet zo goed. Bij deze heb ik dat probleem niet. Ze bevatten ook nog eens vitaminen D, B1, B6
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sport véél en dit product is tot op heden het beste voor mij: zware inspanningen ideaal bij langdurig trainen met een voordeel dat je de porties MG kan innemen op verschillende tijdstippen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zocht naar een magnesiumsupplement in de vorm van citraat en met een zeer goede verhouding van bijgevoegde vitamines. Een zeer zuiver supplement van zeer hoge kwaliteit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spierkrampen bij langere fietstochten zijn met deze capsules geheel verdwenen. ( inname van 2 per dag) Dat was ook de bedoeling van de aankoop ervan; positief oordeel dus!!

Magnepamyl Opti+ kopen

Je kan Magnepamyl Opti+ van het merk Therabel, geproduceerd door THERABEL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium