€ 36,20
€ 32,58
Bespaar 10% (€ 3,62)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van MagneB PlusD

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van MagneB PlusD

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.

Ingrediënten MagneB PlusD

Per tablet: 1000 mg Magnesium Glycerophosphate 200 mg Taurine 2 mg Vitamine B6 200 mcg Foliumzuur 2 mcg Vitamine B12 7,5 mcg Vitamine D Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Dicalciumorthofosfaat, Katoenzaadolie, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, Maltodextrine.
€ 36,20
€ 32,58

Laatste reviews en ervaringen met MagneB PlusD

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  MagneBplusD

  Ik ken en gebruik dit product al enkele jaren. Het onderzoek is effectiever dan andere soortgelijke producten. Aanbevolen door mijn reumatoloog, helpt echt om de vermoeidheid als gevolg van de dagelijkse gewrichtspijn te verlichten. Ik neem er een per dag in de ochtend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een aanrader!

  Dit supplement vind ik een aanrader! Buiten de magnesium heb je ook meteen een aanvulling van vitamine B en De. Alles bij mekaar zorgt dit bij mij voor veel minder spierpijn en tegelijkertijd voel ik mij dankzij de magnesium veel minder gestresseerd.

  Was deze beoordeling nuttig?

MagneB PlusD kopen

Je kan MagneB PlusD van het merk B+ Pharma , geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D