€ 39,60
€ 35,24
Bespaar 11% (€ 4,36)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Lutom 3 60 capsules

Omschrijving van Lutom 3

LUTOM 3 is een voedingssupplement dat bestaat uit een rationele combinatie van luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.), met visolie rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (EPA + DHA), vitamines, zink en koper. Luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.) zijn stoffen die het menselijke lichaam niet kan omzetten, maar die worden geabsorbeerd door de voeding door hun aanwezigheid in de natuur, met name in groene bladgroenten. Zodra luteïne en zeaxanthine in het lichaam geabsorbeerd zijn, worden ze verdeeld over de weefels, met name van de ogen, waar ze worden gedeponeerd in het netvlies, voornamelijk ter hoogte van de macula (gele vlek). De omega-3-vetzuren zijn zogenaamde “essentiële” stoffen, omdat het lichaam deze niet zelf kan omzetten. In de ogen worden deze stoffen selectief en mogelijk in het netvliesweefsel gedeponeerd. Omega-3 (DHA) dragen bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
LUTOM 3 draagt bij tot:
• de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen (zink, DHA);
• de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (vitamine E, vitamine C, koper, zink, extracten van Tagetes erecta L.);
• de normale werking van het zenuwstelsel (koper, vitamine C);
• de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten (vitamine C).

Indicatie

LUTOM 3 is geïndiceerd bij acute vraag naar of bij een verminderde voedingsinname van de voedingsstoffen die ze bevatten. LUTOM 3 draagt bij ook tot de normale werking van het zenuwstelsel en de bloedvaten vooral in de ogen.

Gebruik van Lutom 3

Eén capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
De capsules zonder kauwen en met een glas water innemen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten Lutom 3

VISOLIE RIJK AAN DHA ; GELATINE ; ASCORBINEZUUR (VITAMINE C) ; STABILISATOR : GLYCEROL (E422) ; LUTEÏNE 20% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; VERDIKKINGSMIDDEL : GEEL BIJENWAS (E901) ; DLALFA-TOCOFEROLACETAAT (VITAMINE E ACETAAT) ; ZINKOXIDE ; ZEAXANTHINE 14% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; EMULGATOR : KOOLZAADLECITHINE (E322) ; KOPEROXIDE (II) ; KLEURSTOF : IJZEROXIDEN (E172).

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Kan geen evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Het voordelige effect van het DHA wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Te bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 39,60
€ 35,24

Laatste reviews en ervaringen met Lutom 3

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Reeds lang een tevreden gebruiker

  Prima resultaat.Sedert het dagelijks gebruik heb ik geen enkel probleem meer met de ogen.Ik heb de laatste jaren zelfs geen oogarts meer geconsulteerd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Perfect product

  Lutom 3 heb ik nodig voor mijn ogen. Voldoet uitstekend. Compleet aan mineralen en vitamines. Vooral de visolie doet zijn werk. Spijtig dar de verpakking van 120 capsules niet meer verkrijgbaar zijn. Dan is het product nog voordeliger.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  is geschikt voor mij

  ik ben blij met het 60-capsule artikel, maar ik betreur het dat het 120-capsule pakket al een tijdje niet meer op voorraad is, omdat het veel goedkoper is. Ik dank u bij voorbaat om het opnieuw in uw voorraad op te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Lutom 3 kopen

Je kan Lutom 3 van het merk Mylan , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen