€ 29,50
€ 26,55
(€ 88,50 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Longiderm Oog en Lipcontour Creme

OOG- en LIP CONTOUR bezit een niet-vette formule, verrijkt met antioxiderende, regenererende, hydraterende, anti-inflammatoire en verzachtende ingrediënten, meer bepaald: natuurlijke extracten van algen, vruchten (citroen, appel, perzik) en planten (tarwekiemen, haver, ginseng). Dit anti-aging complex heeft een verstevigende werking waarmee rimpels en fijne lijntjes zichtbaar worden gecorrigeerd. OOG- en LIPCONTOUR is uiterst doeltreffend om afhangende oogleden en wallen onder de ogen te vervagen. De oogcontour wordt onmiddellijk glad gemaakt. De OOG- en LIPCONOUR optimaliseert de scrubverzorging MAGIC LIPS van LONGIDERM.

Indicatie

Liftend, regenererend en hydraterend anti-aging complex voor oog- en lipcontour, verrijkt met natuurlijke extracten van algen, vruchten en planten.

Geschikt voor elk huidtype. Geformuleerd om het risico op allergieën tot een minimum te beperken. Niet-comedogeen. Voor uitwendig gebruik.

Gebruik van Longiderm Oog en Lipcontour Creme

2x/dag, ’s morgens en ’s avonds, op een vooraf gereinigde en droge huid, een kleine hoeveelheid op de te behandelen zone aanbrengen. Zachtjes inmasseren van binnen naar buiten toe tot het product volledig is geabsorbeerd wordt aangebracht.

Ingrediënten Longiderm Oog en Lipcontour Creme

ACTIEVE INGREDIENTEN
Extracten van Algen, Vruchten (Citroen, Appel, Perzik) en Planten (Tarwekiemen, Haver, Ginseng).
€ 29,50
€ 26,55
(€ 88,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Longiderm Oog en Lipcontour Creme

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aangeraden door plastisch chirurg

  Volgens de plastisch chirurg zijn de producten van Longiderm veruit de beste. Aangezien de huid rondom mijn ogen nogal gevoelig is voor irritatie bestelde ik de Oog en Lipcontour Creme. Dit product is zeer aangenaam in gebruik. Bovendien is het perfect te gebruiken in combinatie met maquillage.

  Was deze beoordeling nuttig?

Longiderm Oog en Lipcontour Creme kopen

Je kan Longiderm Oog en Lipcontour Creme van het merk Longiderm , geproduceerd door PHARMACOSMEDICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Anti-Rimpel
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen > Anti-Rimpel