Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel 200 m

Longiderm  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 17,98
€ 10,79
Bespaar 40% (€ 7,19)
Promotie

Omschrijving van Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel

De MATIFIËRENDE REINIGINGSGEL reinigt en zuivert de gemengde tot vette huid doeltreffend, door het verwijderen van overtollige talg, onzuiverheden en make-up.

Speciaal ontworpen voor gemengde tot vette huid, zuivert en verfrist deze reinigingsgel door het met zachtheid verwijderen van overtollige talg, make-up en onzuiverheden, en dit zonder de huid uit te drogen.
De formule op basis van tijmextract regenereert en tonifiëert de huid.
De MATIFIËRENDE REINIGINGSGEL zorgt voor een gevoel van frisheid, zuiverheid en zachtheid. Hij verfijnt de poriën en egaliseert de teint. De huid voelt de hele dag zacht en zuiver aan.

Indicatie

Geschikt voor de gemengde tot vette huid. Gelaat, hals en decolleté. Geformuleerd om het risico op allergieën te minimaliseren. Niet-comedogeen. Voor extern gebruik.

Gebruik van Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel

's Morgens en' s avonds op een vochtige huid aanbrengen en zachtjes masseren met cirkelvormige beweging tot de vorming van een licht schuim. Daarna spoelen en zachtjes droogdeppen.
Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de MATIFIËRENDE REINIGINGSGEL te gebruiken in combinatie met de MATIFIËRENDE LOTION en FLUIDE van LONGIDERM.

Ingrediënten Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Tijmextract (Thymus Vulgaris Flower Extract).
€ 17,98
€ 10,79

Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel kopen

Je kan Longiderm Anti-Aging Matifiërende Reinigingsgel van het merk Longiderm , geproduceerd door PHARMACOSMEDICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers > Gel