€ 16,98
€ 15,28
(€ 101,87 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme

OOG- en LIP CONTOUR bezit een niet-vette formule, verrijkt met antioxiderende, regenererende, hydraterende, anti-inflammatoire en verzachtende ingrediënten, meer bepaald: natuurlijke extracten van algen, vruchten (citroen, appel, perzik) en planten (tarwekiemen, haver, ginseng). Dit anti-aging complex heeft een verstevigende werking waarmee rimpels en fijne lijntjes zichtbaar worden gecorrigeerd. OOG- en LIPCONTOUR is uiterst doeltreffend om afhangende oogleden en wallen onder de ogen te vervagen. De oogcontour wordt onmiddellijk glad gemaakt. De OOG- en LIPCONOUR optimaliseert de scrubverzorging MAGIC LIPS van LONGIDERM.

Indicatie

Liftend, regenererend en hydraterend anti-aging complex voor oog- en lipcontour, verrijkt met natuurlijke extracten van algen, vruchten en planten.

Geschikt voor elk huidtype. Geformuleerd om het risico op allergieën tot een minimum te beperken. Niet-comedogeen. Voor uitwendig gebruik. 

Gebruik van Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme

2x/dag, ’s morgens en ’s avonds, op een vooraf gereinigde en droge huid, een kleine hoeveelheid op de te behandelen zone aanbrengen. Zachtjes inmasseren van binnen naar buiten toe tot het product volledig is geabsorbeerd wordt aangebracht.

Ingrediënten Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme

ACTIEVE INGREDIENTEN
Extracten van Algen, Vruchten (Citroen, Appel, Perzik) en Planten (Tarwekiemen, Haver, Ginseng).
€ 16,98
€ 15,28
(€ 101,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Uitstekend

  De oogcrème werkt uitstekend. Ik ben zelf nog een jonge vrouw en ik heb last van kleine fijne rimpeltje onder mijn ogen. Ik gebruik het product nu al een paar weken en het resultaat mag er wezen. Ik zal wanneer het potje leeg is , opnieuw een bestelling plaatsen, zeker kopen als je geen rimpels wilt. Ik gebruik het ook voor op mijn voorhoofd en dit werkt uitstekend. Zeker kopen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Net zoals de antirimpelproducten super product. De huid toont in elk geval een pak frisser en lijkt ook een positief effect te hebben op kraaienpootjes

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfect om de kleine rimpeltjes rond de ogen en lippen te vervagen. Dringt goed in de huid. Make up aanbrengen is geen probleem doordat de crème geen vettige film nalaat

  Was deze beoordeling nuttig?

Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme kopen

Je kan Longiderm Anti-Age Oog en Lip Contour Creme van het merk Longiderm , geproduceerd door PHARMACOSMEDICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Anti-Rimpel
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen > Anti-Rimpel