Longiderm Anti-Age Matifiërende Lotion 100 ml

Longiderm  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 14,99
€ 12,59
(€ 12,59 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 2,40)
Promotie

Omschrijving van Longiderm Anti-Age Matifiërende Lotion

Matterende, zuiverende, verfrissende en tonifiërende lotion om de reiniging van de gemengde tot vette huid af te werken.
De MATIFIËRENDE LOTION vermindert zichtbaar glans en verfijnt de poriën. Matteert de huid zonder uit te drogen. De formule bevat natuurlijke ingrediënten met hydraterende, verzachtende, kalmerende en regenererende eigenschappen. De huid oogt zacht en verfijnt met een zuivere, matte en uniforme teint.

Indicatie

Matterend en tonifiërende lotion om de gemengde tot vette huid te verfrissen en te zuiveren.

Geschikt voor de gemende tot vette huid. Gelaat, hals en decolleté. Dag- en nachtverzorging.
Niet-comedogeen. Geformuleerd om het risico op allergieën te minimaliseren. Voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen.

Gebruik van Longiderm Anti-Age Matifiërende Lotion

‘s Morgens en' s avonds op een gereinigde en droge huid aanbrengen met behulp van een wattenschijfje of rechtstreeks verstuiven. Daarna zachtjes droogdeppen. Voor een optimaal resultaat voor de gemengde tot vette huid, is het aan te raden de MATIFIËRENDE LOTION in combinatie met de MATIFIËRENDE GEL en FLUIDE van LONGIDERM te gebruiken.

Ingrediënten Longiderm Anti-Age Matifiërende Lotion

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Glutamic Acid, Lactic Acid, Planten Extracten (Klit, Tarwekiemen, Gerst Zaailingen, Ginseng), Fruit Extracten (Appel, Citroen, Perzik), Allantoin, Bisabolol., Glycine., Lysine, Urea.
€ 14,99
€ 12,59
(€ 12,59 / 100 ml)