€ 35,00
€ 31,50
(€ 105,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,50)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Longiderm Anti-Age Eclatfort 8% Serum Pomp

Het SÉRUM ECLAFORT is een uiterst doeltreffende anti-aging gel met 8 % glycolzuur (AHA), onttrokken uit suikerriet, die dankzij zijn kleine molecule makkelijk in de huid dringt teneinde haar exfoliatie te versnellen, de celvernieuwing te boosten en de productie van hyaluronzuur te stimuleren.

Deze niet-vette verzorging revitaliseert de huid, stimuleert de collageenproductie en helpt onregelmatige pigmentatie te verlichten.
Het SÉRUM ÉCLAFORT SERUM is een corrigerende behandeling, verrijkt met arginine met kalmerende en hydraterende eigenschappen. Haar hoog gehalte aan glycolzuur laat haar toe de huid te dynamiseren, verstevigen en opnieuw denser te maken. 
Poriën worden verfijnd en de huidtextuur is zichtbaar dunner en egaler.

Indicatie

Uiterst efficiënte anti-aging serum op basis van fruitzuur (AHA), waarvan 8 % glycolzuur. Ontworpen om dikke, onregelmatige huid te verfijnen en acnelittekens te vervagen.

Geschikt voor elk huidtype dat behandeling met Glycolzuur tolereert. Gelaat, hals en décolleté.
Geformuleerd om het risico op allergie tot een minimum te beperken. Niet-comedogeen. Voor uitwendig gebruik.

Gebruik van Longiderm Anti-Age Eclatfort 8% Serum Pomp

Afhankelijke van de gevoeligheid van de huid, 1 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zones gedurende de eerste 2 weken. Indien het product goed wordt verdragen, nadien 2 maal per dag aanbrengen.
Het SÉRUM ÉCLAFORT wordt voor de dagelijkse verzorging gebruikt. Het gebruik van een zonnebescherming is aangeraden.

Ingrediënten Longiderm Anti-Age Eclatfort 8% Serum Pomp

ACTIEVE INGREDIENTEN
Glycolic Acid, Glycerin, Arginin, Hydroxyethylcellulose, Salix Alba, Sodium Hydroxide, Anhydroxylitol, Xylitol, Xylitylglucoside.
€ 35,00
€ 31,50
(€ 105,00 / 100 ml)

Longiderm Anti-Age Eclatfort 8% Serum Pomp kopen

Je kan Longiderm Anti-Age Eclatfort 8% Serum Pomp van het merk Longiderm , geproduceerd door PHARMACOSMEDICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging