€ 4,23

Omschrijving van Leukofix Deksel Kleefpleister 2.5cm x 5m

De hypo-allergene kleefmassa van polyacrylaat zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht. De hechtpleister wordt goed verdragen door mensen met een gevoelige huid.

De flexibele folie past zich goed aan de lichaamscontouren aan en maakt Leukofix zeer geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen. Leukofix biedt ook voor langere perioden een betrouwbare fixatie.

De pleister kan zowel in de lengte, breedte en vanuit het midden bijzonder gemakkelijk met de hand worden gescheurd. Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt. Leukofix kan bovendien pijnloos worden verwijderd en laat geen kleefresten achter. Zelfs van een behaarde huid kan Leukofix vrijwel pijnloos worden verwijderd, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt.
€ 4,23

Laatste reviews en ervaringen met Leukofix Deksel Kleefpleister 2.5cm x 5m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een handig rolletje kleefpleister, vooral als je veel reist. Makkelijk te hanteren, multi-functioneel, anti-allergisch. Dus dit maakt steeds deel uit van mijn wondverzorgingstas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ben heel tevreden over de leukofix tape, Het blijft de hele nacht goed op zijn plaats zitten ook in de zomer als je zweet...Dus binnenkort weer een paar rollen bestellen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Deze pleister is 100% effectief en zeer praktisch omdat je er op kunt schrijven! Het hecht zeer goed en voor een zeer lange tijd op veel oppervlakken! Gefeliciteerd

  Was deze beoordeling nuttig?

Leukofix Deksel Kleefpleister 2.5cm x 5m kopen

Je kan Leukofix Deksel Kleefpleister 2.5cm x 5m van het merk Leukofix , geproduceerd door BSN MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters