Leppin MultiFem ACTIV 30 tabletten

Leppin  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 17,50
€ 15,58
Bespaar 11% (€ 1,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Leppin MultiFem ACTIV

LEPPIN's Femme Active formule werd ontwikkeld door de specifieke behoeften van vrouwen gedurende hun leven te analyseren: de vraag naar vitamine B, vitamine B6, ijzer tijdens de adolescentie en menstruatie. Het bevat ook koper en vitamine C die een betere assimilatie van ijzer mogelijk maken, Uva Ursi (Berendruif), die het vasthouden van water, vitamine B en ginseng voorkomt om de effecten te vertragen van de menopauze (hormonale stoornissen), calcium voor de sterkte van botten en tanden, en choline die het transport van vetten in het bloed bevordert en helpt bij het behouden van een gezond zenuwstelsel.
 
Deze unieke formule zorgt voor het welzijn van vrouwen zonder de werking van orale anticonceptiva te beïnvloeden en vermijdt de effecten van premenstrueel syndroom en de menopauze. Naast dit supplement wordt LEPPIN Evening Primrose Oil 500 mg sterk aanbevolen omdat het rijk is aan gamma-linoleenzuur (GLA), de voorloper van prostaglandinen.
Leppin MultiFem ACTIV 30 tabletten
€ 17,50
€ 15,58

Leppin MultiFem ACTIV kopen

Je kan Leppin MultiFem ACTIV van het merk Leppin, geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE