€ 26,35
€ 23,45
Bespaar 11% (€ 2,90)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Leppin EPA/DHA + Forte

Een dagelijkse dosis LEPPIN «EPA-DHA1000mg» verzekert een goede aanbreng aan meervoudig onverzadigde vetzuren EPA en DHA. De visolie wordt getrokken uit ansjovis afkomstig uit het Zuid-Oosten van de Stille Oceaan, gecontroleerd op de afwezigheid van zware metalen en op andere ongewenste substanties. De omega 3 visolie speelt een rol in talrijke biochemische processen van het lichaam. Deze olie is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor cardiovasculaire problemen, een evenwichtig zenuwstelsel, bloeddruk, immuun reacties, reacties op ontsmettende produkten en bij hyperactieven. Drie capsulen EPA-DHA 1000mg per dag bevordert de normale functionering van de hersenen alsook van het hart.

Ingrediënten Leppin EPA/DHA + Forte

Voedingsinformatie EPA en DHA 1000mg

Actieve Ingrediënten -3 capsules -concentratie

 • Visolie / Omega-3 : 3000mg (EPA 18% & DHA 12%)
 • Natuurlijk Vitamine E 67% (D-alfa tocoferol) : 45mg
€ 26,35
€ 23,45

Laatste reviews en ervaringen met Leppin EPA/DHA + Forte

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Naast medicijnen tegen hoge bloeddruk, gebruik ik uw produkt als aanvulling terzake, en in het algemeen pro-aktief ter voorkoming van cardiovasculaire problemen. Ook hier kan ik nog geen resultaten melden, vooraleer ik mijn huisarts bezocht heb, wat natuurlijk ook niet elke maand gebeurt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Leppin EPA/DHA + Forte kopen

Je kan Leppin EPA/DHA + Forte van het merk Leppin , geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE