€ 9,45
€ 8,41
Bespaar 11% (€ 1,04)

Omschrijving van Leppin Chrome

Chroompicolinaat wordt aanbevolen voor het bestrijden van hoog cholesterol. Ook betrokken bij het metabolisme van suiker, wordt LEPPIN Chroompicolinaat aanbevolen bij behandelingen tegen hypoglycemie (helpt de normale bloedsuikerspiegel te handhaven), diabetes en vergemakkelijkt het juiste metabolisme van macronutriënten. Chroom kan ook verschillende aspecten van de voortplantingsfunctie beïnvloeden en, onder andere, bepaalde gevallen van mannelijke onvruchtbaarheid behandelen. Het heeft ook een gunstige werking bij de preventie van vaatziekten en hoge bloeddruk. Het is raadzaam het chroompicolinaat te combineren met LEPPIN Selenium + vitamine E in gevallen van preventie van capillaire laesies van het netvlies.

Gebruik van Leppin Chrome

1 tablet per dag bij de maaltijd met een glas water. 

Ingrediënten Leppin Chrome

Chromium (chroom) picolinaat 125μg (Cr)

Inactieve ingrediënten
microkristallijne cellulose, maltodextrine, Antiklontermiddel: stearinezuur poeder 11 mg, magnesiumstearaat, siliciumdioxide Neosyl, rijstzetmeel.
Leppin Chrome 90 tabletten
€ 9,45
€ 8,41

Laatste reviews en ervaringen met Leppin chrome

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Ce produit permet une meilleure gestion de la glycémie. J'ai aussi constaté une diminution de l'envie de grignoter et de mon appétit. Je n'ai pas d'effet secondaire, dans mon cas.

Leppin Chrome kopen

Je kan Leppin Chrome van het merk Leppin, geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE