€ 9,44
€ 8,78
Bespaar 7% (€ 0,66)

Omschrijving van Leppin Chrome

Chroompicolinaat wordt aanbevolen voor het bestrijden van hoog cholesterol. Ook betrokken bij het metabolisme van suiker, wordt LEPPIN Chroompicolinaat aanbevolen bij behandelingen tegen hypoglycemie (helpt de normale bloedsuikerspiegel te handhaven), diabetes en vergemakkelijkt het juiste metabolisme van macronutriënten. Chroom kan ook verschillende aspecten van de voortplantingsfunctie beïnvloeden en, onder andere, bepaalde gevallen van mannelijke onvruchtbaarheid behandelen. Het heeft ook een gunstige werking bij de preventie van vaatziekten en hoge bloeddruk. Het is raadzaam het chroompicolinaat te combineren met LEPPIN Selenium + vitamine E in gevallen van preventie van capillaire laesies van het netvlies.

Gebruik van Leppin Chrome

1 tablet per dag bij de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Leppin Chrome

Chromium (chroom) picolinaat 125μg (Cr)

Inactieve ingrediënten
microkristallijne cellulose, maltodextrine, Antiklontermiddel: stearinezuur poeder 11 mg, magnesiumstearaat, siliciumdioxide Neosyl, rijstzetmeel.
€ 9,44
€ 8,78

Laatste reviews en ervaringen met Leppin Chrome

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Ik neem chroom om mijn suikergehalte te stabiliseren en vooral voor mijn kleine begeertes...nou ja, niet genoeg achteraf gezien om u te vertellen over de resultaten

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ce produit permet une meilleure gestion de la glycémie. J'ai aussi constaté une diminution de l'envie de grignoter et de mon appétit. Je n'ai pas d'effet secondaire, dans mon cas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Absoluut geweldig als je een beetje gewicht wilt verliezen en vooral suiker wilt verminderen, dit supplement vermindert duidelijk het verlangen om zoet te eten, geweldig!

  Was deze beoordeling nuttig?

Leppin Chrome kopen

Je kan Leppin Chrome van het merk Leppin , geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Chroom