€ 10,90
€ 9,81
(€ 27,25 / l)
Bespaar 10% (€ 1,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Lens Plus Ocupure

De Lens Plus Ocupure lenzenvloeistof van AMO (Abbott) zorgt ervoor dat u in een handomdraai uw lenzen kunt reinigen. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing van de lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.
 
Vraag raad
Voordat u nieuwe oogdruppels, lenzenvloeistof of contactlenzen probeert, raden we u aan om contact op te nemen met uw opticien of andere oogspecialist. Hij of zij kan u raad geven over welke producten het beste bij uw ogen en wensen passen.

Indicatie

Voor het afspoelen van alle contactlenzen.
€ 10,90
€ 9,81
(€ 27,25 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Lens Plus Ocupure

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ondersteuning lensonderhoud

  Lens Plus Ocupure is een milde zoutoplossing die je kan gebruiken bij het onderhoud van je lenzen. Als je 's morgens je lenzen uit hun bewaarvloeistof haalt, spoel je ze eerst goed met Lens Plus. Dan pas je lenzen insteken. Geeft een heel zacht gevoel en voorkomt irritatie aan je ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  deze lenzenvloeistof is een echte aanrader, goede prijs/kwaliteitsverhouding en de werking ervan is zeer comfortabel voor de ogen! Voor ons een vaste aanwinst!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lens Plus , is een zeer goede lensspoelmiddel die zowel geschikt is voor zachte als harde lenzen. Deze product is zeer zuiver en ontsmettend. Lens Plus is mij aangeraden door een oogspecialist van Leuven.

  Was deze beoordeling nuttig?

Lens Plus Ocupure kopen

Je kan Lens Plus Ocupure van het merk Lens Plus Ocupure , geproduceerd door AMO BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen