€ 59,90
€ 50,92
Bespaar 15% (€ 8,98)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht

Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht zorgt voor een zachte verspreiding van etherische oliën dankzij een ventilatiesysteem. De etherische oliën worden niet verwarmd om zo al hun eigenschappen te behouden.  Om de atmosfeer niet te overbelasten met aromatische moleculen kan de diffusie na 1 uur automatisch stoppen. Voor verlichting kan een variatie van kleuren gekozen worden of een enkele vaste kleur. De verstuiver werkt op het lichtnet of op batterijen.
 
Capaciteit: 30m2
Productafmetingen: 71,5 x 125 mm
Energievoorziening: 3 AAA-batterijen (LR03), AC-adapterkabel
Uitgangsvermogen DC 5V, 0,5 W
Certificatie: CE, EMC

Gebruik van Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht

Lees de instructies zorgvuldig.

Waarschuwing

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Verspreid geen etherische oliën in de aanwezigheid van zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 6 jaar. Best pas na een uur de kamer weer binnengaan.
Gebruik de verspreider niet met synthetische parfums of essences, omdat het risico bestaat dat het apparaat wordt beschadigd.
€ 59,90
€ 50,92

Laatste reviews en ervaringen met Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Niet aanbevolen

  Slechte kwaliteitsvliegtuigen die om de zoveel tijd een helikoptergeluid maken (ik heb het aan u gemeld, er werd mij verteld dat het een geforceerd vliegtuig was en dat het normaal was). Opening niet praktisch voor vervanging van de etherische olie. Ik ben gestopt met het gebruik ervan omdat het lawaai ondraaglijk is. Eerlijk gezegd is het niet de moeite waard, qua kwaliteit/prijs!

  Was deze beoordeling nuttig?

Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht kopen

Je kan Le Comptoir Aroma Aromatische Verstuiver met Geperste Lucht van het merk Le Comptoir Aroma , geproduceerd door Array , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Verspreider