€ 11,99
€ 8,63
(€ 43,15 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 3,36)
Promotie 28% korting

Omschrijving van Larch / lariks

Bach Larch / lariks

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. %, tinctuur van lariks bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 
 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst.

Gebruik van Larch / lariks

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Larch / lariks

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van lariks bloesem.

€ 11,99
€ 8,63
(€ 43,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Larch / lariks

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Larch bachbloesem

  Snelle levering en beterkoop dan bij de apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De Bachbloesems ondersteunen bij emotionele problemen. Lariks helpt je terug vertrouwen te krijgen in jezelf en terug te geloven in jouw eigen kunnen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Larch is één van de befaamde Bach Flower Remedies. Je moet de druppeltjes wel enkele weken, meestal een drietal, de tijd geven om goed in te werken. Normaal voel je na een maand de gewenste verbetering!

  Was deze beoordeling nuttig?

Larch / lariks kopen

Je kan Larch / lariks van het merk Bach , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie