Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube 40 ml crème

€ 17,99
€ 14,93
(€ 37,33 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 3,06)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube

De meest voorkomende oorzaak van pijnlijke tepels bij het geven van borstvoeding is het niet correct aanleggen van de baby. Het is belangrijk om de oorzaak aan te pakken - en ondertussen helpt Lansinoh HPA Lanoline om pijnlijke tepels te verzachten en te beschermen.
 • Verzacht en beschermt gekloven tepels en droge, gevoelige huid
 • Veilig en hypoallergeen
 • 100% natuurlijk
 • Geen toegevoegde stoffen, bewaarmiddelen, chemische producten

Indicatie

Te gebruiken bij geïrriteerde en gevoelige tepels of bij tepelkloven.

Gebruik van Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube

Aan te brengen na elke borstvoeding of wanneer wenselijk. Droog uw tepels met behulp  van een schone doek en was uw handen.

Wrijf een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen duim en wijsvinger en smeer uw tepel  daarmee in na de borstvoeding, zo vaak aanbrengen als nodig.

Indien nodig kunt u nog wat aanbrengen in het midden van uw borstkompressen.

Moet niet verwijderd worden voor het borstvoeden

Moeders kunnen de zalf ook gebruiken voor luieruitslag, jeukende zwangerschapsstriemen, kleine wondjes, brand- en schaafwonden, droge huidplekken en als natuurlijk hydraterende lipbalsem.

Ingrediënten Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube

Zonder smaak, kleur of geur - de meest aangepaste tepelzalf voor baby's die borstvoeding krijgen
De toonaangevende lanoline voor borstvoedende moeders
Vrij van parabenen

100% Lansinoh HPA Lanoline
Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube 40 ml crème
€ 17,99
€ 14,93
(€ 37,33 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Lansinoh hpa lanolin creme tube

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze Lansinoh HPA Lanolin Creme op aanraden van vriendinnen en mijn zus gekocht. Zij hebben allen recent kindjes gekocht en hebben borstvoeding gegeven. Ook de verscheidene reviews die we over deze creme gelezen hebben op internet waren allen positief. Aangezien ik binnenkort ook ons eerste kindje verwacht en borstvoeding zal geven, zal ik deze creme zeker kunnen gebruiken. Persoonlijke ervaringen kan ik dus nog niet delen, maar die kunnen niet slecht worden gezien alle positieve reviews die we gehoord en gelezen hebben!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie creme, een aanrader voor mensen die borstvoeding geven. Zorgt effectief voor minder pijn en gevoeligheid aan de tepels. Het is tevens geen probleem als de baby opnieuw drinkt, je hoeft de creme niet te verwijderen. Hoeveelheid van de tube is beter dan van de gewone apotheek (10 ml).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele fijne zalf. Is niet alleen geschikt voor tepels maar is ook erg fijn als bescherming of behandeling van droge lippen. De zalf blijft ook lang zitten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super zalf om op de gevoelige tepels te wrijven. Ook kleine kloofjes werden goed verholpen. Het verzacht de pijn goed. Je hoeft het niet af te wassen vooraleer je je kindje terug aanlegt. Ik raad deze zalf aan iedereen die borstvoeding geeft aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voorkomt tepelkloven, wat geen overbodige luxe is in het begin van het borstvoedingsproces. Het enige nadeel is dat het wat moeilijk uit te smeren valt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker een aanrader.Bij het geven van borstvoeding,in het begin, worden je tepels zeer gevoelig, kans op kloofjes, blaasjes en kunnen zelfs beginnen bloeden. Na elke voeding breng je deze zalf aan, het verzacht duidelijk de pijn, het voordeel is ook dat je zo terug voeding mag geven zonder je borsten eerst te reinigen en zo heb je ook minder pijn bij de volgende voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon heeft regelmatig rode billetje van diarree of ook bij het krijgen van zijn tandjes(rode billetjes) en heeft dan ook last en pijn door dit produkt verdwijnt de rode billetjes en geeft een verzachtend gevoel aan de baby ,we hebben al van alles geprobeerd en dit blijkt het beste
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele goede dikke zalf voor kloven. Komt goed van pas bij borstvoeding. Als het koud is, is de zalf wat vaster en daardoor moeilijker uit de tube te krijgen. Maar je kan dit oplossen door de tube even met je handen op te warmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een supergoed zalfje, mijn vrouw gebruikt dit sinds de bevalling. Werd aangeraden door de kliniek en we zijn het blijven gebruiken. Echt een zeer goede zalf tegen kloofjes en alle andere kwaaltjes bij borstvoeding. Is tevens ook niet schadelijk voor de baby, mag zelfs direct na het aanbrengen drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffende crème om kloven te beschermen en voorkomen. Het is makkelijk om aan te brengen en bovendien is het niet nodig om de crème te af te halen voor het geven van borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor de droge huid en het begin van scheurtjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is het magische product voor moeders die borstvoeding geven. Als je een kloof hebt is Lansinoh de oplossing. Het kalmeert de pijn en herstelt snel de kleine kloven.

Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube kopen

Je kan Lansinoh HPA Lanolin Creme Tube van het merk Lansinoh, geproduceerd door LANSINOH LABORATORIES BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Tepelkloven