€ 15,75
€ 13,55
Bespaar 14% (€ 2,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Lactose Ok Forte Instant 30 stick

Omschrijving van Lactose Ok Forte Instant

LACTOSE-OK FORTE INSTANT®, is een voedingssupplement, onder de vorm van sticks, dat exogene lactase aanbrengt, een enzym gewonnen uit Aspergillus oryzae

Indicatie

Verbetert de vertering van lactose bij personen die lactose moeilijk verteren.

Gebruik van Lactose Ok Forte Instant

Gemiddelde dosis:
1 stick bevat 6000 FCC, goed om een hoeveelheid van +/- 24g lactose te verteren (equivalent aan 2 glazen melk). De inhoud van een stick kan direct op de tong gebracht worden (zonder water) juist voor de maaltijd of kan op de lactose-bevattende levensmiddelen gestrooid worden.

Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gehalte aan lactose in het voedingsmiddel. Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Ingrediënten Lactose Ok Forte Instant

Lactase: 6000FF/stick

Waarschuwing

Er is geen interactie met andere medicijnen.

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Lactose Ok Forte Instant 30 stick
€ 15,75
€ 13,55

Laatste reviews en ervaringen met Lactose ok forte instant

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  The Lactose Ok Forte Instant helps a lot people like me that is lactose intolerant because every time that I'm eating out of my home I'm protect and I know that I will not suffer with pain or gastrointestinal discomfort. This sticks stated work really fast when we take them.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je prends le lactose ok depuis longtemps pour partir en vacances par ce que dans certains pays pas d autres alternatives. C est la première fois que je commande le produit sous cette forme. J en ai toujours été très satisfaite
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pour les intolérants ou allergique au lactose comme c'est mon cas. Cela me permet de manger de tout lorsque je vais au resto! Idéal, car on ne doit pas le prendre une demi-heure avant... mais juste en mangeant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt écht! eindelijk af en toe genieten van een resto kan.. natuurlijk lost dit niet alles op, maar je hoeft je niet druk te maken als er eens room in de soep zit...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het instant poeder laat toe dat je altijd en overal nog snel je voorzorgen kan nemen als je toch lactose gaat eten of drinken. Ik heb ze altijd op zak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, werkt voor mij beter dan lactase pillen. De zakjes zijn vooral ook handig om mee te nemen & te gebruiken. Zalig om eens te kunnen genieten van een dessertje!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik volledig lactose-intolerant ben, kunnen de peulen van ok lactose mij in staat stellen om de toevallige inname van lactose tijdens de maaltijd met vrienden gemakkelijker te verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omwille van lactose-intolerantie ben ik lactose ok gaan gebruiken als ik buitenshuis ga eten. De forte instant sticks zijn handig om mee te nemen en beduidend sterker dan de capsules. Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine zakjes in handig formaat. Je neemt 1 of 2 zakjes in alvorens je iets met lactose gaat eten bv een ijsje of kaassaus. Gemakkelijk open te doen en lekker van smaak. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor de eerste keer instant besteld Het is vrij gemakkelijk in gebruik en help zo mijn gluten-en lactosevrij dieet een beetje op te vrolijken zodat ik ook al eens mag zondigen tegen lactose
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lactose OK instant is makkelijk in te nemen zonder water en is zeer doeltreffend. Ik ben zeer blij dat ik nu weer regelmatig een latte macchiato kan drinken of op restaurant kan gaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn zoontje van 5 die verzot is op yoghurt en ijsjes is dit de ideale oplossing voor zijn lactose intolerantie. Pilletjes doorslikken lukt nog niet, maar dit wel...een kleine hoeveelheid in de yoghurt lepelen en klaar. Het geeft geen smaak, dus zelfs op een lepeltje voor het gerecht lukt prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk te gebruiken daar men het kan inslikken zonder water. Heeft ook een nog betere werking voor de sterk intolerante collega's. zeer praktisch.

Lactose Ok Forte Instant kopen

Je kan Lactose Ok Forte Instant van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering