€ 9,16
€ 6,96
(€ 34,80 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 2,20)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Lacrystat Oogdruppels

Lacrystat®  Oogdruppels zijn te gebruiken bij droge ogen door onvoldoende traanafscheiding. Door medicijngebruik, trauma of natuurlijke oorzaak kunnen uw ogen onvoldoende oogvocht produceren. Dit resulteert in droge of zeer droge ogen, een branderig gevoel en oogirritatie. Lacrystat®  Oogdruppels bieden uitkomst en verzachten en bevochtigen uw ogen. Door deze kenmerken is Lacrystat®  ook zeer geschikt voor gebruik bij harde en zuurstof doorlatende contactlenzen.

Indicatie

Onvoldoende traanafscheiding (zowel van natuurlijke, posttraumatische als van medicamenteuze oorsprong).

Ingrediënten Lacrystat Oogdruppels

Hydroxypropylmethylcellulose 0,3%, kaliumchloride, natriumchloride, boorzuur, natriumperboraat, PHMB 0,0001%, gezuiverd water.
Lacrystat Oogdruppels 20 ml flacons
€ 9,16
€ 6,96
(€ 34,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Lacrystat oogdruppels

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De druppels zijn veel te waterachtig maar een goed en goedkoop alternatief voor het meermaals per dag bevochtigen van de ogen. Prijs is oké en de kleine verpakking is handig om mee te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijke oogdruppels geven een ontspannend gevoel bij toedienen. Ogen een tijd lang minder geprikkeld,wel even gesloten houden na inname van de oogdruppels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijk zachte ogen tijdens de warme en droge dagen binnen! Driemaal daags indoen. Helder, zachte en rustige ogen. Prijs kwaliteit zeer goed. 2 flesjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De oogdruppels van Lacrystat verzachten en bevochtigen de ogen voor wanneer je werkt aan de pc. Ik heb een verbetering gemerkt en ik kan langer werken voor het scherm.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is jammer om te zien dat Lacrystat het laatste product is met een redelijke prijs. Het is van goede kwaliteit. Het is te hopen dat het op de markt blijft?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werk in een stofferige omgeving; hier veroorzaken droge ogen intense jeuk; kunsttranen twee maal daags aanbrengen biedt bescherming en voorkomen infectie die ontstaat door ongewild stofdeeltjes in de ogen te wrijven.

Lacrystat Oogdruppels kopen

Je kan Lacrystat Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen