€ 32,90
€ 28,62
Bespaar 13% (€ 4,28)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba L-Carnitine 500mg

L-Carnitine wordt in het lichaam gevormd uit lysine en methionine. Vitamine C is onmisbaar voor deze omzetting. Mannen hebben een grotere behoefte aan carnitine dan vrouwen. Mogelijk bestaat er een relatie met onvruchtbaarheid bij een tekort ervan, door onvoldoende beweeglijkheid van het sperma. L-Carnitine verlaagt de triglycerideconcentraties in het bloed en is nuttig bij circulatiestoornissen zoals claudicatio intermittens. Het beschermt tegen hartinfarct door de verwijdering van vrije vetzuren. Een tekort is geconstateerd in de hartspier bij een hartinfarct en weefselverderf. Mogelijk bruikbaar bij musculaire dystrofie en leversteatose.

Suppletie met L-carnitine bij gezonde personen vermindert de totale vetmassa en doet de spiermassa toenemen. Verder wordt men minder snel moe en worden de lipidenwaarden in het bloed verlaagd. Dit is de conclusie van dr. G. Bellinghieri van de Universiteit van Catania in Italië. De werking van het aminozuur L-carnitine berust voor een groot deel op zijn rol bij de energieprocessen in de cel (Nutr Neurosci 2003; 6(3):189-96) L-Carnitine verbetert het herstel van spieren na een zware inspanning.. Uit een recent Amerikaanse studie bleek dat L-Carnitine suppletie verantwoordelijk was voor een vermindering van de biochemische markers voor purine metabolisme, vrij radicalen vorming, scheurtjes in het spierweefsel en spierstijfheid na een zware inspanning.

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik van Deba L-Carnitine 500mg

1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven

Ingrediënten Deba L-Carnitine 500mg

Iedere plantaardige capsule bevat: L-Carnitine 500 mg (van 746 mg L-Carnitinebitartraat) L-Lysine HCL 5 mg
€ 32,90
€ 28,62

Laatste reviews en ervaringen met Deba L-Carnitine 500mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed supplement

  L-carnitine is een echte prestatieverbeteraar. Er worden meer vetzuren naar de cellen verplaatst zodat deze instaan voor een hogere verbranding. L-carnitine helpt het lichaam energie te produceren door de vetopslag van het lichaam te gebruiken, zodat je langer kan sporten en uiteindelijk helpt bij het verlies van vet. Ik neem dit om gewichtsverlies te bekomen. L-carnitine zou ook helpen om bloed- en spierconcentraties te verhogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Voorlopig merk ik nog geen verschil, maar ik heb geen idee hoe lang het eigenlijk duurt voor je wat zou moeten merken. Ik neem de volledige verpakking uit en zal dan oordelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  L carnitine helpt bij vermoeidheid zonder rechtstreekse oorzaak . Het brengt vooral je energie terug op peil. Het helpt ook je lichaamsgewicht op peil te houden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba L-Carnitine 500mg kopen

Je kan Deba L-Carnitine 500mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Supplementen > L-Carnitine