KeyPharm Tiger Balm Wit 30 g

€ 9,70
€ 8,15
(€ 27,17 / 100 g)
Bespaar 16% (€ 1,55)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van KeyPharm Tiger Balm Wit

De klassieke Tijgerbalsem waar velen van ons mee zijn opgegroeid. Het is een verkoelende en verzachtende balsem. In Azië wordt Tijgerbalsem Wit veel op de slapen aangebracht om zijn verzachtende invloed op het hoofd. Ook wordt Tijgerbalsem Wit gebruikt onder de neus om vrijer te ademen of op de buik, bij een vol gevoel in de maag. Ideaal om jeuk als gevolg van insectenbeten te verzachten. Maakt spieren en gewrichten snel weer soepel, koelt af en ontspant. Helpt bij kneuzingen en verstuikingen. Sporters gebruiken deze witte balsem best na de inspanning.

Indicatie

-Verlicht en ontspant stramme spieren en gewrichten 
-Helpt bij kneuzingen en verstuikingen 
-Zorgt voor een vrije ademhaling 
-Verzachtende invloed op het hoofd

Gebruik van KeyPharm Tiger Balm Wit

Lokaal aanbrengen op spieren en gewrichten, onder de neus, op de buik of op de slapen.

Ingrediënten KeyPharm Tiger Balm Wit

Samenstelling

-Dementholised Muntolie 16%
-Cajuput Olie 13%
-Kamfer 11%
-Menthol 8%
-Kruidnagelolie 1,5%

Waarschuwing

Uitwendig gebruik.
Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.
Niet toepassen op open wonden en beschadigde huid.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
KeyPharm Tiger Balm Wit 30 g
€ 9,70
€ 8,15
(€ 27,17 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Keypharm tiger balm wit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn echtgenoot heeft de laatste tijd last van een pijnlijke elleboog. nu smeert hij een tijdje deze tijgerbalsem. met het resultaat dat zijn pijn toch wat minder geworden is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijgerbaksem is heerlijk bij spierpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze Tiger Balm reeds verschillende jaren tegen pijnlijke spieren aan mijn schouders en lage rug. Heb na inwrijving op de pijnlijke plaatsen een goed resultaat dwz minder of geen pijn voor verschillende dagen. Een aanrader voor iederen. een en heb bij toepassing voor pijnlijke spieren een zeer goed resultaat en
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijger balsem is het beste product voor spierpijn , verkoudheid , en ook om te stomen Ik gebruik het al 40 jaar en ben er nog steeds 200 % tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb je een neus- en of,borstverkoudheid, dan is de witte,tijgerbalsem ideaal. Je wrijft er een beetje op de borst en voorhoofd. Er gaat een zalige warmte door je heen. De witte,is beter dan de rode want de rode is straffer en zo strepen op je gezicht geven
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werkt ontspannend bij pijnlijke spieren en gewrichten ook ideaal bij hoofdpijn : een klein beetje aanbrengen ter hoogte van de slapen en de achter- hoofdknobbels brengt veel verlichting helpt ook bij verstopte neus : even ruiken aan het potje en diep inademen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt goed voor de spieren alsook voor verkoudheden. Voor het slapengaan een beetje aansmeren op je borst én je hals dan kan je slapen als een roosje :o-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een klassieker, hier kan maar weinig aan tippen. Voor pijnlijke spieren en gewrichten, maar ook handig om aan je slapen te doen bij hoofdpijn. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste spierverwenner die er is. Geeft lange tijd indringende warmte zonder te branden. Makkelijk aan te brengen, in te masseren en heeft ook nog een fijne geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wil je soepele spieren of gewrichten? Dan pak je het potje met de tijger. Zo gaat dat al decennia lang. Wie heeft ‘m niet ergens in z’n badkamerkastje staan? Al eeuwenlang gebruiken miljoenen mensen uit meer dan 100 landen de 'hete kracht' uit het bekende potje. Een mijlpaal die stoelt op een bijzonder werkzame formule die, in al die jaren, onovertroffen is gebleken. En zoals men steeds op grotere schaal terruggrijpt naar natuurlijke grondstoffen en originele bereidingswijzen om tegemoet te komen aan de wensen van de consument, zo vormen 100% plantaardige bestanddelen de basis voor de succesformule van Tijgerbalsem. De combinatie van met de uiterste zorg gekozen natuurlijke oliën, kent een kracht die te vergelijken is met die van de tijger; vandaar de naam Tijgerbalsem! In Nederland is Tijgerbalsem bekend voor zijn gebruik op spieren en gewrichten. In Azië wordt Tijgerbalsem ook veel gebruikt op de slapen voor een verzachtende invloed op het hoofd, ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. Ook wordt Tijgerbalsem gebruikt onder de neus om vrijer te ademen of bijvoorbeeld op de maag, bij een vol gevoel. Het is gemakkelijk aan te brengen, waarbij één vingertip vaak al voldoende is. Tijgerbalsem is een merknaam die door de 100% naamsbekendheid vaak als soortnaam gebruikt wordt. Het is een balsem waarin sterk ruikende stoffen opgelost zijn, zoals menthol en kamfer. Afhankelijk van de samenstelling heeft de balsem een verwarmend of verkoelend effect op de huid.

KeyPharm Tiger Balm Wit kopen

Je kan KeyPharm Tiger Balm Wit van het merk Tiger Balm, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Massage
Welzijn & Gezondheid > Sport > Herstel
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten