Tiger Balm Pleister 3 stuks

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 8,95
€ 7,70
Bespaar 14% (€ 1,25)

Omschrijving van Tiger Balm Pleister

Tiger Balm Pleister is een uniek preparaat dat spierpijn verlicht en helpt bij verstuikingen, verrekkingen, kneuzingen, stijve nek en schouders. Werkt snel en langdurig. De Tijgerbalsem pleister is een zogenaamde ‘natte’ pleister. De pleister is zeer elastisch en flexibel en hecht zeer goed aan de huid. De beschermende folie is eenvoudig te verwijderen, waardoor de pleister eenvoudig en zonder geknoei is aan te brengen. Tijdens het dragen worden de ingrediënten opgenomen door de huid, dit heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie, waardoor vermoeide, pijnlijke spieren en stijve gewrichten verkoeld, gekalmeerd en verlicht worden.

Indicatie

-Ontspant de spieren, een stijve nek en schouders
-Werkt snel en langdurig
-Te gebruiken na de inspanning
-Verkoelende werking

Gebruik van Tiger Balm Pleister

Het te behandelen gebied dient schoon en droog te zijn. Verwijder de beschermende folie en plak de pleister op het te behandelen gebied. Rek de pleister niet tijdens het aanbrengen. Gebruik de pleister slechts eenmaal. Plaats ongebruikte pleisters weer in de verpakking, deze dienen binnen 4 weken na opening gebruikt te worden.
Tiger Balm Pleister 3 stuks
€ 8,95
€ 7,70

Tiger Balm Pleister kopen

Je kan Tiger Balm Pleister van het merk Tiger Balm, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten