Kerutabs 50 tabletten

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 16,45
€ 14,81
Bespaar 10% (€ 1,64)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kerutabs

Helpt bij overgevoeligheid voor lactose in melk en melkproducten. Het werkzame bestanddeel in Kerutabs is het enzym lactase. Dit enzym wordt d.m.v. het micro-organisme Aspergillus oryzae op biotechnologische manier geproduceerd. Na de inname van een tablet wordt de lactose in het maag-darmkanaal in glucose en galactose gesplitst. De tabletten bevatten lactosevrije vulstoffen en geen chemische bewaarmiddelen. Het preparaat is vooral voor het gebruik onderweg geschikt. Op restaurant of op reis, samen met lactosehoudende medicijnen, vitaminen of zoetstoffen.

Gebruik van Kerutabs

Neem één tot drie tabletten in met water vlak voor of tijdens een lactose bevattende maaltijd. Gebruik op grond van uw persoonlijke ervaring het kleinste aantal tabletten dat u klachtenvrij maakt.

Ingrediënten Kerutabs

Samenstelling per 100 gram
Lactase 9 gram
vulstoffen E341, E460, E466, E470b 91 gram
Bevat geen gluten of chemische conserveermiddelen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waarschuwing

Diabetici of mensen, die vanwege medische redenen geen melk of zuivelproducten mogen nuttigen, moeten hun arts raadplegen, voor ze producten met Kerutabs innemen.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 16,45
€ 14,81
Product niet verkrijgbaar

Kerutabs kopen

Je kan Kerutabs van het merk Kerutabs , geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen