€ 24,15
€ 21,25
Bespaar 12% (€ 2,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kerutabs

Helpt bij overgevoeligheid voor lactose in melk en melkproducten. Het werkzame bestanddeel in Kerutabs is het enzym lactase. Dit enzym wordt d.m.v. het micro-organisme Aspergillus oryzae op biotechnologische manier geproduceerd. Na de inname van een tablet wordt de lactose in het maag-darmkanaal in glucose en galactose gesplitst. De tabletten bevatten lactosevrije vulstoffen en geen chemische bewaarmiddelen. Het preparaat is vooral voor het gebruik onderweg geschikt. Op restaurant of op reis, samen met lactosehoudende medicijnen, vitaminen of zoetstoffen.

Gebruik van Kerutabs

Neem één tot drie tabletten in met water vlak voor of tijdens een lactose bevattende maaltijd. Gebruik op grond van uw persoonlijke ervaring het kleinste aantal tabletten dat u klachtenvrij maakt.

Waarschuwing

Diabetici of mensen, die vanwege medische redenen geen melk of zuivelproducten mogen nuttigen, moeten hun arts raadplegen, voor ze producten met Kerutabs innemen.
€ 24,15
€ 21,25
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kerutabs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  J'adore

  Ce médicament a littéralement sauvé ma vie, je suis intolérante au lactose depuis des années et grâce au Kérutab je peux mangé maintenant les aliments que je ne mangeais plus depuis des années.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  lactose-allergie

  zeer effectief in geval van lactose-allergie, voor elke maaltijd in een restaurant of een beetje rijk, is mijn capsule essentieel om maag- en buikkrampen te voorkomen. Het is altijd binnen handbereik in mijn tas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima product

  voldoet aan de verwachtingen

  Was deze beoordeling nuttig?

Kerutabs kopen

Je kan Kerutabs van het merk Kerutabs , geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Specifieke Dieetvoeding of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij