€ 6,69
€ 6,02
Bespaar 10% (€ 0,67)
Kernpharm Isla Moos 60 tabletten
€ 6,69
€ 6,02

Laatste reviews en ervaringen met Kernpharm isla moos

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super natuurproduct,helpt goed tegen kriebelhoest en heeft een aangename smaak Ook niet belastend voor de maag Ik kan alleen maar aanraden het uit te proberen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt van Kernpharm Isla Moos was moeilijk te vinden, maar niet bij farmaline! Mijn zoon gebruikt dit nu al enige tijd en voelt zich er beter door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pastilles op basis van Ijslands mos geven een rust bij keelpijn, hoest... Vooral bij slapeloosheid, stress tijdens werk, thuis, onderweg, op reis, ... zijn ze goed om bij de hand te hebben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  smakelijke tabletten om prikkelende hoest te stillen, het smelt langzaam op de tong, zelfs als je erbij in slaap valt is er geen gevaar voor verslikken, Het is werkelijk een goed produkt dat onmiddellijk werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In veel winkels niet aanwezig of slechts een doosje en dient dus besteld te worden. Duurt minstens een week. Bij Farmaline in voorraad én goedkoper. Snelle levering. Geen irritatie meer. Top.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik koop dit al vele jaren. Isla Moos werkt perfect tegen kriebelhoest. De hoest wordt onmiddellijk onderdrukt en dit op natuurlijke wijze. Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Isla Moos tabletten zijn zeer nuttig tegen kriebelhoest. Ik gebruik ze bijvoorbeeld in de bioscoop, theater of alle situaties waarbij hoest storend werkt. Zeer effectief.

Kernpharm Isla Moos kopen

Je kan Kernpharm Isla Moos van het merk Kernpharm, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Koolhydraatrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles