€ 55,49
€ 49,94
(€ 49,94 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 5,55)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Kelo-Cote Spray

Kelo-cote® is een gepatenteerde siliconengel voor de preventie en de behandeling van hypertrofische littekens en keloïden als gevolg van een operatie, trauma, wonden of brandwonden.

Kelo-cote® is een siliconengel die:

· de roodheid van littekens vermindert (1,2)

· verheven littekens soepeler en platter maakt (1,2)

· de jeuk en pijn van littekens verlicht (1,2)

Met zijn unieke, gepatenteerde formule op basis van polysiloxaan en siliciumdioxide, droogt Kelo-cote® snel, in 4-5 minuten en vormt zo een transparante, flexibele, luchtdoorlaatbare semi-occlusieve laag op de huid met een lange werking.

€ 55,49
€ 49,94
(€ 49,94 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kelo-Cote Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfecte genezing

  Deze spray zorgt voor een bijna onzichtbaar litteken. Heel gemakkelijk aan te brengen en snel resultaat! Het product is niet goedkoop, maar het is zeker zijn geld waard. Bestellen bij Farmaline was ook gemakkelijk besteld en snel geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik deze op een groot litteken (huidtransplantatie nav operatie). Het maakt het litteken soepel en zacht, geeft het een gezond kleur. Helaas wel erg duur, en zodra je het een tijdje niet meer gebruikt, ebt het effect ervan weg.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kelo-Cote Spray kopen

Je kan Kelo-Cote Spray van het merk Alliance Pharma , geproduceerd door BIOCODEX BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging